Ahoj holky.
Chtěla bych slyšet váš názor. Již jednu dcerku mám, má 16 měsíců. Do 14 měsíců kojena a já bez menstruace, proto jsem odstavila, aby se mi srovnal cyklus a my se mohli snažit o druhé. První MS přišla před vánoci a byla 5 dní ale slabší než jsem byla zvyklá. Cykly před jsem měla mezi 30-35, takže ne úplně pravidelné někdy i třeba 40.
Týden mě bolí prsa, mám příšernou pleť. Podle hlenu 5-8.1,ovulace nevím kdy, sex 5.1,9.1. MS podle kalendáře vypocitana na středu, počítáno s délkou 32 dní.
Vidite tam něco? Není to ryska? Pepino 10 test. Nedělá falešné? Moc děkuji za názor. A je to až po limitu, ale ne dlouho.
Hezký večer 🙂
Ahoj, taky tam něco vidím, tak držím palce 🍀✊
@michaelarousova mám doma ještě mamatest, zkusím zítra ráno 🙂
@if82 ten bude lepsi☺️
@if82 To neni ryska, ale pozitivni test. 🙂
@sudylichozrout vůbec nevím, kdy byla ovulace a zda není na "pozitivní" test brzy, ale děkuji snad to bude pravda a bude silit 🤗
Také vidím čárku. Držím palce ať sílí 😊🙏
Tak co, zkouselas dnes rano nebo vydrzis do zitra?🙂
@nase_mimi no nevydržela. Ještě v noci mamatest a nic tam nebylo, tak jsem byla zklamaná a vyhodila. Ráno jsem na něj koukla a něco úplně mini tak viděla. První foto mamatest , druhé zaschle mamatest a dnešní pepino, třetí po namoceni do vody. Je to strašně slabé, moc tomu nevěřím 😕
@if82 jako čárku vidím. Pokud byla ovulace 8,9,10.1. tak je podle mého názoru na test brzy. Já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS, a to pouze slabou čárku. Zkusila bych test až aspoň 15 dní po ovulaci, tzn tak za týden. Takhle se budeš zbytečně trápit v nejistotě.
Jinak já jsem měla i biochemické těhotenství, čárku jsem měla silnější než ty, pak najednou slábla až úplně bílo na testu, měla jsem jen opožděnou MS, doufám že to nebude tvůj případ a na test je ještě brzy 🍀💞
Na mamatestu vidim, ale taky si myslim, ze je brzo... zkus dalsi az dva dny, drzim palce
Určitě tam je
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@if82 Ja teda nejsem nejaky znalec, ale spis bych rekla ze ryska☺️A hlavne bych poridila jiny test☺️