Je tam duch? Vidíte tam něco?

if82
17. led 2021

Ahoj holky.
Chtěla bych slyšet váš názor. Již jednu dcerku mám, má 16 měsíců. Do 14 měsíců kojena a já bez menstruace, proto jsem odstavila, aby se mi srovnal cyklus a my se mohli snažit o druhé. První MS přišla před vánoci a byla 5 dní ale slabší než jsem byla zvyklá. Cykly před jsem měla mezi 30-35, takže ne úplně pravidelné někdy i třeba 40.
Týden mě bolí prsa, mám příšernou pleť. Podle hlenu 5-8.1,ovulace nevím kdy, sex 5.1,9.1. MS podle kalendáře vypocitana na středu, počítáno s délkou 32 dní.
Vidite tam něco? Není to ryska? Pepino 10 test. Nedělá falešné? Moc děkuji za názor. A je to až po limitu, ale ne dlouho.
Hezký večer 🙂

michaelarousova
17. led 2021

@if82 Ja teda nejsem nejaky znalec, ale spis bych rekla ze ryska☺️A hlavne bych poridila jiny test☺️

ferda90
17. led 2021

Ahoj, taky tam něco vidím, tak držím palce 🍀✊

rootham
17. led 2021

@if82 je tam... 👍

if82
autor
17. led 2021

@michaelarousova mám doma ještě mamatest, zkusím zítra ráno 🙂

jaja01k
17. led 2021

@if82 Na té poslední fotce vidím, ale ještě to nemusí nic znamenat. Držím palce, ať sílí 🙂

michaelarousova
17. led 2021

@if82 ten bude lepsi☺️

if82
autor
17. led 2021

@jaja01k toho jsem si vědoma, tak zkusím za 2 dny, zda vydržím 🙂

sudylichozrout
17. led 2021

@if82 To neni ryska, ale pozitivni test. 🙂

if82
autor
17. led 2021

@sudylichozrout vůbec nevím, kdy byla ovulace a zda není na "pozitivní" test brzy, ale děkuji snad to bude pravda a bude silit 🤗

palja
17. led 2021

@if82 taky tam vidím slabou čárku, držím palce 🍀💞

if82
autor
17. led 2021

@palja moc děkuji 😊

chicky1j2
17. led 2021

Také vidím čárku. Držím palce ať sílí 😊🙏

nase_mimi
18. led 2021

Tak co, zkouselas dnes rano nebo vydrzis do zitra?🙂

if82
autor
18. led 2021

@nase_mimi no nevydržela. Ještě v noci mamatest a nic tam nebylo, tak jsem byla zklamaná a vyhodila. Ráno jsem na něj koukla a něco úplně mini tak viděla. První foto mamatest , druhé zaschle mamatest a dnešní pepino, třetí po namoceni do vody. Je to strašně slabé, moc tomu nevěřím 😕

palja
18. led 2021

@if82 jako čárku vidím. Pokud byla ovulace 8,9,10.1. tak je podle mého názoru na test brzy. Já jsem měla pozitivní test až týden po vynechání MS, a to pouze slabou čárku. Zkusila bych test až aspoň 15 dní po ovulaci, tzn tak za týden. Takhle se budeš zbytečně trápit v nejistotě.
Jinak já jsem měla i biochemické těhotenství, čárku jsem měla silnější než ty, pak najednou slábla až úplně bílo na testu, měla jsem jen opožděnou MS, doufám že to nebude tvůj případ a na test je ještě brzy 🍀💞

nase_mimi
18. led 2021

Na mamatestu vidim, ale taky si myslim, ze je brzo... zkus dalsi az dva dny, drzim palce

if82
autor
18. led 2021

@palja děkuji 😊 no podle hlenu, který byl 5-7.1, bych řekla, že byla asi trochu dřív, ale jen o den dva, nicméně ovulaci na sobě nepoznám a teplotu nemerim. Popravdě teď se na to vykaslu a pokud nedorazí MS do víkendu, kdy budu 36dc, tak zkusím 🙂

palja
18. led 2021

@if82 to si myslím že už bude krásně vidět. Některým holkám tady se ukáže krásná čárka i 10 dní po ovulaci, ale já jsem to tak neměla, druhá slabší čárka se ukázala až kolem 20 dne po ovulaci a mám z toho skoro tříletou dceru.
Budu držet palce 🍀💞

if82
autor
18. led 2021

@palja kéž by, moc bychom si přáli a kdyby se zadarilo takto brzy, bylo by to super. Ale může to být biochemko, to je riziko brzkého testování. Původně jsem chtěla testovat až ve středu, ale ta prsa a pleť mě nějak přesvědčila, no uvidíme 😊

modroucka
18. led 2021

Určitě tam je

chicky1j2
18. led 2021

@if82 čárka tam je. Těhotná určitě jsi. Teď je otázkou aby to vydrželo a neodešlo s MS. Jak jsi psala. Já měla tři dny před ms stejnou částku postupne sílala. Bylo by teď dobre testovat jednou značkou testu pro porovnání silici čárky. Určitě to bude v pořádku držím palce 🙂

if82
autor
18. led 2021

@chicky1j2 děkuji, no já právě nevím vůbec, kdy má ms přijít, měla jsem před vánoci první. Před těhotenstvím jsem měla mezi 30-35 někdy i 40. No zkusím testnout třeba ve středu nebo až o víkendu. Dnes jsem 31 dc. Tak uvidíme 🙂

chicky1j2
18. led 2021

@if82 ono je asi fuk kde má přijít. Otázkou je kdy byla ovulace coz víš. Pozitivní test jako že hodně bývá až 15 a více dní od ovu. To má každá žena jinak podle růstu HCG. Jde o to aby silil 🙂 takže nejlepší teď testovat stejnými testama co třeba dva tři dny ;) držím palce 🙏😊

if82
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
if82
autor
18. led 2021

@chicky1j2 každopádně jsem objednala 2 balení mamatestu a jeden digital u Maxe, tak uvidíme 😊

if82
autor
18. led 2021

Tak jsem to holky nevydržela a koupila pro jistotu jiné testy. Jsem asi testovací maniak. Horní zelený je intimed 25, dole sluníčko 10....děláno teď. Tak asi by byla blbost kdyby byl duch na 4 druzích testů. Tak budu doufat a věřit🙏

rootham
18. led 2021

@if82 na tom poslednom je krásne vidieť. 👍 Teš sa!!! 😊

if82
autor
18. led 2021

@rootham děkuji, snad bude sílit😊🤗

rootham
18. led 2021

@if82 bude! Musíš veriť!

if82
autor
19. led 2021

@rootham tak včera odpoledne a dnes dopoledne (ani první ranní moč) 😊 snažím se být v klidu, ale nějak to nejde, snad bude vše v pořádku ❤️👶

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru