Je tam duch nebo není?

24. únor 2020

Dnes druhý den opožděna menstruace. Ráno Jsem si dělala test. Objevila se tam lehce druhá čárka. Ale zároveň lehké špinění. Má někdo zkušenost, že by to mohlo dobře dopadnout. Bohužel už dvakrát těhotenství nedopadlo dobře. A teď už se rok pokoušíme.

autor
24. únor 2020
slunickova
24. únor 2020

Nechci te sklamat ale ja mela takto test 13dpo a pak nic taky tomu nerozumim

nat
24. únor 2020

prijde mi carka nejaka seda :-/

chicky1j2
24. únor 2020

Ja ji vidím. Můj první test vypadal taky takto. ☺️

vendelinka08
24. únor 2020

Ani, vypadá to jako druhá slabá čárka

lucifux
24. únor 2020

Já tedy vidím.

i_vet2
24. únor 2020

ahoj něco tam určitě vidím 🙂 druhý den opožděná ms, to jsem měla už silnou druhou čárku, ale mohla jsi mít později ovulaci, kdo ví, každopádně je důležité aby čárka sílila, zkus zítra nebo za dva dny znovu, držím palce 🙂

boobulee
24. únor 2020

Slabší test jsem měla dva dny po zmeskané MS a to jsem v den očekávané MS spinila, silnější test o další dva dny déle a za další 4dny jsem již měla na testu ukázkové silné čárky 🙂 a ted jsem. Ve 14 týdnu, takže ještě nemusí být nic ztraceno 🙂

krupka3
24. únor 2020

Duch tam urcite je. Kvuli tomu spineni bych jeste vyckala, zda jde o prosperujici tehotenstvi nebo ZT. Zkus testovat zitra a pozitri znovu stejnou znackou a bude jasno.

navratil1986
1. bře 2020

@boobulee Ano je tam duch 😊

boobulee
1. bře 2020

@navratil1986 ja ale nepotřebovala vědět jestli tam je, prikladala jsem to paní jako příklad 🙂

navratil1986
2. bře 2020

@boobulee aha tak se omlouvám 🙂

boobulee
2. bře 2020

@navratil1986 to se nic neděje 😉😄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru