Ahoj všichni, chci se zeptat, je na testu duch nebo ne? Já mám pocit, že je vykoukanej, přítel říkal, že tam slabou čárku taky vidí... Ovulace byla 1.1. 2019 a 13.1. 2019 by měla být menstruace. Test jsem si dělala ve čtvrtek (10.1.) ale když test uschl, tak mám pocit, že tam ta čárka není už vůbec... Dnes ráno (11.1.) jsem ji test dělala znova a podle mě tam čárka nebyla vůbec... :( Mám zkusit citlivější test? Nebo počkat, jestli menstruace vůbec dojde?
@kocickanaty také něco vidím,zkus za pár dní opět a nebo zkus 10tkovy test🤔🍀
Carka po zaschnuti vzdycky vybledne. Drzim pesti at sili
@kocickanaty já ho vidím 🙂 a závidím, muj je téměř neviditelný 👻
@kocickanaty já bych pockala jsou to dva dny
Já jsem ve strašném nervu... :( Bojím se, že ta menstruace dorazí... Zkusím udělat clearblue, prý je dobrý, tak uvidíme...
Slabá čárka vidět je. Držím palce, ať sílí 🙂
Děkuji, snad bude... Vyšlo by to na první pokus, příznaky už mám taky, ale zase jestli je nemám jen v hlavě, snažím se na to nemyslet, ale je to těžký 😀... Jinak jsem ráda, že ta čárka tam aspoň slabá je a že jsem si ji nevymyslela...
@kocickanaty prosim te muzu vedez jake mas priznaky? A jaky sis delala test. Ja totiz v jsem ted 25 den od 1.dbe posl menstruace a 22 jsem minimalne zaspinila a od te doby nic . Tak cekamnconse z toho vyklube. A prave me boli zaludek, prsa, jebze ty me bolivaji i pr ms, a jsem takova ze vseho utahana;D ale ja jen jestli to nemam jen v hlave, a my jsme tak priblizne dzejne tak me zajima co citis ty. Ja teda jeste netrstovala, prosze pockam do pondelka
@kocickanaty Ahoj. Jsem na tom úplně stejně. Ovulace byla s největší pravděpodobností 1.1. a dnes mi vyšel duch, ale na testu, který prý dělá falešné duchy, tak si radši nedělám velké naděje. Držím pěsti😊
No před menstruací mě vždy bolí prsa, v podbřišku a jsem taková náladová... To jsem i teď + mě boleli strašně záda... To jsou věci, který nastoprocent mám a teď se k tomu přidali: chutě, mám chutě na různý kombinace, když jsem nakládala maso, tak mi to strašně smrdělo, a občas se mi i navalí že se pozvravím, ale nepozvravím... To jsou příznaky, který jsem si možná udělala v hlavě. Jinak jsem ve středu myslím, našla na toaletním papíru pár kapek krve, což by mohla být nidace.. Jinak unavená taky jsem a docela dost...
@mamam11 Já tobě taky... Snad to vyjde ☺️
@barulina jinak těhotenský test je od značky Adiel
@krizovakri nejde nevidět
@kocickanaty zkus ten ClearBlue. Mě taky jeden den ukázal papírkový test slabého ducha a druhý den ClearBlue mít potvrdil těhu. Tak hodně štěstí 🙂
@6miska4 v lékárně mi poradili i test livsane, prý je taky dobrý... 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Akorát mají citlivost 25, tak ještě počkám...
@kocickanaty to vypadá nadějné jeďte bych se neradovala vydrž až na termín MS. Ale držím palce
@kocickanaty tenhle je nejlepší a na to ze je 25 je čárka krásná držím palce
@kocickanaty Tak tohle už je jasný, gratuluju a držím palce, ať čárka dál sílí 🙂
Holky díky, jste taková moje opora 😀... Uvidíme zítra, snad ta mrcha červená nedojde...
Já takhle test přemlouvala hodně dlouho, aby se tam ta čárka konečně ukázala,protože já už měla dávno jasno :D Myslím že až snad týden po předpokládané ms se tam ukázal nějaký silnější duch.
@evka_jurca Já mám už od 3 dne po ovu, divný pocit a jako bych to cítila, že se to povedlo... 😀 Tak doufám, že mě můj 6 smysl nezklamal.
@kocickanaty to vypadá že můžeme tiše gratulovat 😊❤️ Ať sílí!!
@kocickanaty to vypadá dobře 👏
Tak u me nic, zacla jsem spinit
@barulina to mě mrzí... 😔
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kocickanaty slabou čárku vidím.