Holky ahoj 🙂 Jsem 12DPO a za 2 dny mám termín MS . Nevydržela jsem to a udělala test a vidím ducha (je to test s citlivostí 10 ,a prý vyhodnotí výsledek i 6 dní před očekávánou MS. Vidíte ho také ? Jinak jsem 3 minuty poté udělala ten samý znova a pak ještě jeden (též s citlivostí 10 )a žádný duch :/ co myslíte.
A ty dslší jsi dělala ze stejné moči, nebo jsi ze sebe vymáčkla další čurání? 🙈😅
@izzylka z dalšího čůrání
@jirinafrymlova tak to bych ty další testy už neřešila...ta moč už nebyla taková, aby to těhu zachytilo...zkus zítra ráno a uvidíš 🍀
@izzylka děkuji ❤️❤️❤️za radu 🙂 snad ti vyjde
@jirinafrymlova ahojky, jsem na to stejně, dnes 13 dpo a pravděpodobně stejný těhotenský test 🤷♀️🙂
@rozaruska juuu ano stejný
@rozaruska já mám dostat na za dva dny a ty ? Snad nedorazí ,další test udělám až budu mít dva dny spoždění
Na tom druhým je
@pampeliska1313 na jakém druhém?
@jirinafrymlova no já to mám trošku jiné, jsem po IVF, můj 7 transfer 🙂
@rozaruska jee, já koukala na tazatelku. Ale u Vás taky vidím.🙂
@pampeliska1313 aha, já si právě říkala jestli jsem tu fotku nějak omylem neposlala 2x 😃Děkuji 🙂
Holky a mám za pár dní otestovat znovu pokud má nedorazí i s citlivostí 10 nebo víc ?
Holky a to jsem ještě 4 dny po ovulaci špinila 4 dny ,mohlo by to být nadační krvácení ne ??
@jirinafrymlova ano a nejlépe stejnou značkou testu, každá značka může mít jinak barviva 😊
Jinak moc gratuluji 🍀 a ať je vše v pořádku 🤗
@misaa56 doufám že to bude to těhu . Ale nevím nevím znejistil mě pak ten stejný test ale negativní ,zítra mám dostat MS tak pak udělám další
@jirinafrymlova čárka ale vypadá pěkně 🍀 tak dej pak vědět 🍀🍀
@misaa56 dám vědět,uvidíme 🙂
@misaa56 tak bohužel Tehu nejsem . Asi to byl vadný test :'(
@jirinafrymlova zkoušela jsi test? To není možné, že by to byl až tak vadný test? 🤦♀️Já ještě nezkoušela další
@rozaruska zkoušela jsem další test a jen / . Ani duch nic . :'( bohužel asi to byl opravdu vadný test
@rozaruska kdy budeš zkoušet další ?
@jirinafrymlova zkusila jsem a čárka je pořád stejná 🤷♀️takže asi těhotná jsem, ale je to špatný 😞
@jirinafrymlova tak to je mi líto😔 Ale čárka to už byla pěkná... Přijde mi divný, že by se na vadným testu to takhle ukázalo🤷♀️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jirinafrymlova vidím