Je tam duch?

markytkynka
27. říj 2021

Ahoj všichni, je to duch? .... zdá se mi dost nepravděpodobné, že bych byla těhu, protože je to dnes už druhý od vynechání menstruace a je tam jen ta slaboučká čárka, jestli vůbec a příznaky těhotenství nemám. Miminko si tak moc přeju, že už mám možná vidiny.. Ovu proběhla určitě...beru klostík a kontroluje mě na gyndě... Měla jsem ji 13 a 14 říjen... Díky za názory! 🙂

klokanka31
27. říj 2021

@markytkynka Já tam duchy vidím 😉

monika3456
27. říj 2021

@markytkynka vidím 🍀

katherine177
27. říj 2021

@markytkynka vidím na obou ,na spodním víc

markytkynka
autor
27. říj 2021

Oni jsou ve skutečnosti trochu silnější, nejde mi to vyfotit, na fotce je nevidím vůbec, tak jste holky dobré, že vy ano 😅 .. A je to pravděpodobné? Že by to 2 dny po vynechání dělalo takto slabý duch? ...tohle bych čekala pár dní před očekávanou menses...ne dva dny po ní :/

katherine177
27. říj 2021

@markytkynka já myslím ,že v pohodě

sigyn
27. říj 2021

Já nevidím nic

izzylka
27. říj 2021

A jak víš kdy byla ovu? A byla teda 13 nebo 14? 🤔 na 13-14 dpo se mi to zdá hoodně slabé...ale kdo ví, no 🤷🏻‍♀️ nezbývá než čekat ☺

markytkynka
autor
27. říj 2021

@izzylka podle gyndařky 🙂 ....byla jsem tam 12. a řekla mi, že přijde zítra max pozítří.

maca917
27. říj 2021

@markytkynka taky vidím, tak ať je další silnější 😉

teress1215
27. říj 2021

@markytkynka i já vidím ale, podle výpočtu by si byla dnes 13dpo, čárka nic moc, uvidíš jestli bude sílit a já ti přeji aby sílila ♥️

misha31
27. říj 2021

@markytkynka vidim ducha 😉 ja dnes 28DC, rano zkusim test, kez by tam taky neco bylo

markytkynka
autor
27. říj 2021

@misha31 Držím palce!!! 🤗

lotosek
27. říj 2021

Duchy vidím, ale taky bych čekala už silnější čárky tento dpo. Třeba byla ovulace přece jenom později, nevím, jak je to s přesností předpovědi, že folikul má prasknout za tolik a tolik dní. Ono čím později se embryo uhnízdí, tím více pak stoupá riziko, že to nedopadne, protože zdravé embryo se zvládne zavrtat včas, nejčastěji do 8-10 dpo. Nebo prostě byla moč hodně zředěná.

anonymni123kj123
28. říj 2021

@markytkynka tak co?🙂

manssake
28. říj 2021

Nehazela bych flintu do zita, ja mela tohle 14-15 dpo, dalnici jsem nemela ani 21 dpo a jsem ted v 9. tydnu 😉😊

nick1234
28. říj 2021

@markytkynka pokud víš přesně kdy byla ovulace tak dva dny po vynechání ms by už měla být dálnice 😔 tohle je možné pokud je posunuta ovulace…a upřímně ani ducha nevidím 😔

markytkynka
autor
29. říj 2021

@anonymni123kj123 ... zatím nevím :D ... musím dnes pro další test a zítra ráno to zkusím znovu 🙂

markytkynka
autor
30. říj 2021

Tak mám velkou radost! 🙂 ....a zároveň pocit, že budu každou chvíli zvracet jaký mám ze všeho strach :D

anonymni123kj123
30. říj 2021

@markytkynka jeee to je krásný🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Přeji ať sílí!❤️

katherine177
30. říj 2021

@markytkynka gratuluji 💖🍀

klokanka31
30. říj 2021

@markytkynka Taky moc gratuluju 🍀🍀

teress1215
30. říj 2021

@markytkynka hlavně klid 😁 úplně si vzpomínám na sebe když sem viděla poprvé dálnici na testu 🙈 nevedela sem jestli mám brecet nebo se smát 🙈😀 hlavně at je vše v pořádku ♥️ Mít miminko v brisku je totiž obrovský zázrak

markytkynka
autor
30. říj 2021

..snad bude holky k čemu 🙂 ... pořád je to jen silnější duch...ale děkuju 🤗

markytkynka
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
klokanka31
30. říj 2021

@markytkynka To není už duch ale krásná čárka 🍀 a chápu tě, já vždycky když našla druhou čárku,tak se mi udělalo na zvracení, k tomu klepačka...😊

misha31
30. říj 2021

@markytkynka to uz neni duch, to je poradna cara, gratuluju ❤️

teress1215
30. říj 2021

@markytkynka tak já mám za sebou 2 potraty a s 3tim miminkem sme zatím najedál 🙏🏻 Mít a donosit dítě je obrovský zázrak a tak nemá cenu přemýšlet co bude a jak bude protože ono vždy nějak bude 😊 teď si musíte užívat každou chvíli s vašim miminkem ♥️

markytkynka
autor
31. říj 2021

....tak to vypadá, že to doopravdy vyšlo! 🥰🥰🥰 ...tohle už je pěkná čára ❤️ ...tak snad bude na gyndě vše v pořádku. 🙂

klokanka31
31. říj 2021

@markytkynka Nádherná dálnice 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru