Holky vidíte tam něco? 🙏Nesleduji ovulku, nechávám tomu volný průběh... Mám v sobě takový zvláštní pocit, tak jsem to zkusila ☘️
@monyscerna Negativní.
Nic a tyhle testy dělají falešné duchy. Už mas zpoždění?
@monyscerna bohužel nic
@krisstina93 zpoždění ještě nemám
@krisstina93 Nedelaji falesne duchy, opakuji jeste jednou pro vsechny tulilky, snazilky, bydlenky a dalsi. Nedelaji falesne duchy. Tehotensky test je biochemicka diagnotika, test reaguje na hormon hCG pritomny v moci. Pokud tam zadny hormon neni, test je negativni. Pokud se objevi duch ci carka, v moci je pritomno hCG. To, zda tehotenstvi bude prosperovat, vsak tedt nevi, takze pokud dalsi test nic neukaze, hladina hCG klesla pod detekovatelnou hranici. K tomuto poklesu u nizkych hladin muze dochazet velmi rychle, proto muze byt dalsi test za par hodin uz negativni. A je to presne i duvod, proc se nema testovat pred menstruaci. Protoze tehotenstvi se nemusi udrzet a skonci driv nez zacalo. A odejde s treba 2-3 dny opozdenou MS.
@lichozroutsudy ámen. Pod to se podepisuji. A pro @krisstina93 nedělá falešné duchy. Já měla zpoždění skoro 2 týdny, tak už jsem se hrozila, udělala jsem mamatest, po 14 dnech by tam byla dálnice jak sviňa a niiiiiiic., snehobilo, problém byl jinde.
Také nic nevidím
@lichozroutsudy já na něm falešného ducha měla a těhotná sem nebyla a nejsem sama, proste mají hodně barviva a občas prosvita.
@lichozroutsudy podla mna robia niektore testy aj falosne duchy. Niektore zeny si totiz spravia 2 testy od jednej znacky z jedneho mocu a na jednom je "duch" a na druhom nic. Mne sa stalo pri meskani, ze som mala vecer na pepinoteste druhu ciarku jasny duch. Na mamateste z ranneho mocu ani tuk.
@lauriak Ano, to je vsechno normalni. Rano uz mohlo byt hCG na pod detekovatelnou hranici. Test tezko muze delat ducha, kdyz nema nac reagovat.
@lichozroutsudy ale ked z jedneho mocu spravis 2 testy rovnakej znacky a na jednom je duch a na druhom nie to uz normalne neni 😉
@monyscerna vidím 🙂
@monyscerna něco málo tam je ráno bych udělala test nový
@monyscerna tady vidim ducha
@lichozroutsudy měla bys to psát do každý diskuze už automaticky, fakt, absolutně souhlasím. Nevěřím na falešný carky, věřím na nedotazeny těhotenství, zajímalo by mě jak se vůbec to scifi s falešnými čárkami dostalo do oběhu.
@monyscerna na vrchní plastaku něco vidim
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@monyscerna bohuzel nic