Ahoj holky, jsem dnes 23 den cyklu. Jelikož jsem nastydla a nevim, zda se nam tento mesic zadarilo nebo ne, nechala jsem si dneska nabrat krev na Hcg, MS mám dostat až v pondělí, pokud by se povedlo, byla bych dneska 3+1 tt. Vysledky dneska vysly 0.1 IU/I cili negativni. Je tu jeste nejaka sance, ze by to mohlo dopadnout pozitivne? Ze jsem treba testovala moc brzo?
@8slunicko6 Takze je stále naděje? 🙂)
@skripmart Já myslím, že ano protože podle mého úsudku to ještě nemůže být tak daleko aby už stoupalo HCG... Taky mohla být ovulace déle- pokud to nebyl vyloženě lékařský zákrok (IVF)kdy se přesně ví jak je embryjko staré... Určitě bych nabírala krev nejdříve v den kdy má dorazit menstruace...
@8slunicko6 Ja bych normálně vyckala. Ale jsem desne nachcipana a kvuli lekum jsem chtela vedet co a jak tak jsem si rikala ze bych treba mohla uz byt o neco chytrejsi 🙂 Tak uvidime zda v pondeli dorazi MS 🙂)
Plod neni do 6tt napojen na krevni obeh matky, takze brani leku se bat nemusis.
Nadeje je vzdy, obecne se pri snazeni o mimi doporucuje se chovat jako v těhotenství, tj. Nepit alkohol, nekourit atd.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To je strašně brzo-to nemusí být ani zavrtané takže to nebude na testech znát-HCG se objeví až když se mimi zavrtá do sliznice...