Je šance, že bych mohla být těhotná?

anickalol1
1. kvě 2023

Cyklus mi trvá většinou 38/39 dní, teď se mi o 5 dní menstruace opozdila. S přítelem jsme měli dvakrát sex, chráněný. Kondom byl v pořádku a správně nasazený. Je nějaká šance že budu těhotná? Jaký je váš názor?

jaja01k
1. kvě 2023

@anickalol1 Šance je, i když hodně malá.

anickalol1
autor
1. kvě 2023

@jaja01k myslite ze je to na test?

anickalol1
autor
1. kvě 2023

@jaja01k myslite ze je to na test?

jaja01k
1. kvě 2023

@anickalol1 Já bych test udělala, pět dní zpoždění už by případné těhotenství měl ukázat.

anickalol1
autor
1. kvě 2023

@jaja01k dejme tomu ze mam menstruaci od 9.-14. a dalsi mesic az od 18.-24. to je u me normalni. mam se tedy stresovat kdyz jsem mi minuly mesic koncila 24. a zacala mi o 6/7 dni pozdeji?

anickalol1
autor
1. kvě 2023

@jaja01k a navic jsme spravne pouzili ochranu

lencaa11
2. kvě 2023

@anickalol1 není nic na 100% tak bych pro svůj klid udělala dva dny po sobě test když bude negativní tak Ms a hormony dělají své

honziksima
2. kvě 2023

Ahoj
100% není nikdy nic. Ale tady to je opravdu zanedbatelné, jestli byla ochrana neporušena.
Taky by jste ste museli trefit se sexem v plodném období (5 dní před ovulací a den po).
🙂
Jestli není menstruace pravidelná a nevíš kdy byla ovulace, je těžko říct, jestli si opravdu v meškaní. Hlavné nestresuj, to taky umí oddělit 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru