Mám 12 dni zpoždění ms, myslíte ze je tam nějaká šance na těhotenství kdyz mám test negativni ? Poslední ms byla 4.11. Ovulace měla byt cca 19.11. Měli jsme nechráněný sex 18.11. I v 19.11. A i 20.11. Je ještě brzy na test ? Když mám 12 dni zpoždění ? A hlavně mě bolí v podbrisku asi týdne jako kdyby to měla dostat a proste nic a hlavně mě bolí prsa. Už jsem z toho zoufalá
@pidalka2545 tohle bych konzultovala s doktorem, zvlášť jestli opravdu víš, že ovulace byla kolem 19. Asi by bylo dobré vyloučit mimoděložní těhotenství.
Jestli ovulaci nepoznáš a nevíš, kdy byla, mohla být klidně mnohem déle a v tom případě buď těhotná vůbec nejsi nebo ano, ale krátce.
Je to divné určitě bych zavolala k dr já měla před několika lety mimodelozni a i tak byl test pozitivní
@gruyerre měla by být 19. Nevim nepoznám 😔
@pupisek262014 volala jsem jenomže má čas až v půlce ledna 😔😔
@gruyerre I u mimoděložního by byl pozitivní, ne?
@pidalka2545 to je teda bezva, i když to máte tak tak by vás měl krucis vzit
@pupisek262014 podle kalkulačky bych byla 6 týdnu a dítě staří 3 týdny tak by to nebylo ještě vidět na testu ze ?
@pidalka2545 Pokud bys mela ovulaci kolem 19. 11. a byla tehotna, test uz by byl 100% pozitivni. Bud se ovulace opozdila, nebo rozhazeny cyklus.
Těhotenství to nebude. Pozitivitu ukáže už 9 - 14 dni po ovulaci.
@mia_von_prag i když mám příznaky ? to nevím , a když se posune ovulace ?
Priznaky způsobuje hcg a to byste měla pozitivni test…
Ne tehotna nejsi...
@veronicka89 jak to víte ? jste doktorka ?
@pidalka2545 ne ale test je bily a ten hovori za vse ... funguje na celkem jednoduchem principu . 12 po terminu ms by tam byly 2 jasne vyrazne carky ...
Mozna by i ta druha byla silbejdi nez kontrolni...
Ale ty se tu neptas doktorek ze ? 😀
Jo a pritnaky co popisujes jsem mela vsech 20 mesicu co jsme se snazili ...a zrovna v mesici kdy jsem myslela ze tehotna nejsem, tak jsem byla...
@pidalka2545 12 dní je dlouho to ne TT nevypadá 😔
@pidalka2545 jedina možnosť je, že ovulácia bola až v deň ms. Vtedy šanca je ale ak styk bol len 18- 19 a 21. 11 tak šanca na tehotenstvo je takmer nulova
Nejsi tehotna
@pidalka2545 A od toho 20.11. už jsi neměla sex?
@pidalka2545 já měla začátek MS 9.11 a toto jsem měla 4 den odpoledne po vynechane MS
@pidalka2545 co to je prosím za aplikaci?
@pidalka2545 těhotná nejsi zpoždění nás z jiného důvodu teda dle testu nejsi … i mimodelozni vy už vylučovalo nižší hcg a byl vy na testu alespoň duch… můžeš mít premenstruacni syndrom nebo cokoliv jiného i kdybys měla ovukaci později tes už vy byl pozitivní
@pidalka2545 tak jak to vypadá?
@pidalka2545 tak jak to s vama vypadá?
@pupisek262014 přišlo mi to 😔
@pidalka2545 to je mi líto, tak držím pěsti ať se zadari
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pidalka2545