Je šance?

shierly
31. srp 2021

Holky, co myslíte? Už týden divný pocit v podbřišku. Cykly mám 28 - 31 dní, dneska 30DC. Vím, že je to buď anebo a pokud MS nedorazí, tak budu znova testovat ve čtvrtek. Asi chci slyšet, že je naděje. 😅

wladimira
31. srp 2021

@shierly na te černo bílé vidim krásného dušíka budu držet pěsti aby sílil

maca917
31. srp 2021

@shierly Ahoj, na té druhé fotce to je vidět. Pravděpodobně jsi těhotná, ale uvidíš až další dny 😌

shierly
autor
31. srp 2021

Na živo je vidět krásně. Tak jsem zvědavá. 😂 Právě mě ještě včera začaly bolet ze strany prsa a to normálně nemívám. Děkuju moc holky. 😁

maca917
31. srp 2021

@shierly no já těhotenství také poznala skrze prsa, boleli mě pár dní po ovulaci 😉 tak držím pěsti, aby to sílilo 💪

pajav
31. srp 2021

Včera jsem měla stejnou čárku, dva dny do MS, dnes negativní :/

maca917
31. srp 2021

@pajav tak to byl bohužel nějaký vadný test. Asi vyzkoušet ještě jeden. A byla to stejná značka testu ?

pajav
31. srp 2021

@maca917 Ano, stejná značka, včera viditelný duch, dnes nic. Ale klesla mi dnes i teplota, tak čekám MS.

maca917
31. srp 2021

@pajav tak to je mi líto :/ moc dobře znám to zklamání.

shierly
autor
31. srp 2021

@pajav to mě mrzí, jak dlouho se snažíte?

pajav
31. srp 2021

@shierly Aktivně teprve druhý měsíc, před třemi jsem vysadila HA po devíti letech. Už mám doma syna - 9 let, je mi 33, chtěli bychom s přítelem miminko 🙂 Tak uvidíme, kdy se zadaří 🙂

shierly
autor
31. srp 2021

@pajav určitě to brzo vyjde, vždyť určitě víš, že nejlepší je na to nemyslet. Ale vím, snáz se to říká než dělá. Budu držet pěsti. 👍

pajav
31. srp 2021

@shierly Také držím palečky 🙂

danca2719
1. zář 2021

@shierly Já si myslím, že určitě tam šance je, taky vidím pěkného ducha. Já mám cykly co 28 dnů, tohle jsou moje testy ten silnější je z dneška a zítra neočekávam MS😀 Snažíme se již 4 roky, tohle jsou již moje prvni viditelné čárky na testu.

shierly
autor
1. zář 2021

@danca2719 vidím je tam, tak ať sílí. ❤️ Já jsem nakonec nevydržela, testovala už dneska a nic. Tak uvidíme.

danca2719
1. zář 2021

@shierly Doufám, že sílit budou. Tobě držím palce aby ti to vyšlo jak si přeješ, třeba se zadaří☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru