Je pozitivní?

inka1990
16. pro 2022

Ahoj, prosím podívejte se na můj těhotenský test. Podle kalendáře jsem měla OVU 8.12. Menstruaci bych měla dostat 22.12 což je za 6 dní. Nicméně, před 4-mi dny mi začalo být špatně od žaludku a mám ho do dnes jak na vodě. Jeden den se můj partner navoněl parfémem, který mam ráda ale v ten den mi ta vůně přišla jak dezinfekce na wc. Zaroven me brni špička jazyka a více sliním a to mi začalo před 5-ti dny. Natekla a bolava ňadra ani nezmiňují (přeci jen se blíží MS) Dnes se přidalo malé motani hlavy. Nedalo mi to a udělala jsem si mamatest 10 jednotek citlivosti a nevím jestli tam něco je nebo ne nebo je fakt brzo. . Clearblue který má citlivost 25 mi ukázal minus ( ale víte jak, člověk si řekne ze je digitální tak bude lepší😂). Co si o tom myslíte?

haaaluska
16. pro 2022

@inka1990 pane boze toto tu už je vážně Kocurkovo.Dennodenne duchy,otazky som-niesom.Skoda sa vyjadřovat lebo ked už tak člověka znesu pod cernu zem a urazia sa

inka1990
autor
16. pro 2022

@haaaluska máš pravdu🙂

bereni
16. pro 2022

@haaaluska Ja uz jednou psala, ze by to meli admini redukovat. Clovek jde do fora a je to tady denodenne nove zalozeny prispevek jestli je nebo neni🤦. Kurna, tak si pockam 2-3 dny a udelam test znovu. K cemu jim to je vedet jestli je tam duch nebo neni, kdyz nic neni jiste zezacatku…🙏🙏🙏 A to stejny “prisel vam uz rodicak…”.

michaela819
16. pro 2022

@inka1990 já tam něco vidím ☺️ každopádně bych určitě za 2-3 dny z ranní moči zkusila znovu a uvidíte.. z tohohle těžko říct, duch mi přijde do šedivé barvy.. každopádně držím palce a ať ty dny utečou co nejrychleji!✊🏻🍀♥️

nat
16. pro 2022

@inka1990 neni,maji byt carky // jasne ,nejsou takze negativni..

lencaa11
17. pro 2022

@inka1990 zatím nic a je ještě brzo udělat test v den Ms

haaaluska
17. pro 2022

@bereni přesně.Jako nechci být zlá ale byla jsem 2x tehotna,pokaždé nepřišla ms tak mi bylo jasné.Test a bylo to.Nikdy jsem netestovala před.Chapu že někdo nemá pravidelný cyklus ale nevím testovat až když vymeska.

bereni
17. pro 2022

@haaaluska Ja i umim pochopit, kdyz si to nekdo dela ty testy doma, nemuze se dockat. Ale letet zaplevelit forum tou stejnou 350 otazkou tentyz den…A co my tady? Pulka nic neuvidi, pulka uvidi ducha a pak co? Stejne to bud dostane nebo ne. Kristalovou kouli nikdo nema. Meli by jim tady na to udelat nejakou mistnost kam si tito nedockavci budou fotit pocurany testy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru