Je ovulační test pozitivní na začátku těhotenství?

saidy
9. říj 2016

Hned na začátek chci říct, že vím, že ovu test neslouží k určení těhotenství, spíš jsem jenom zvědavá, jestli s tím někdo máte zkušenosti. Jeden ovu test mi zbyl z minulého cyklu a včera v poledne jsem si ze srandy řekla, že zkusím, co ukáže v době očekávané MS (mimo ovu jsem ho měla vzorně bílý nebo s mikroskopickým duchem). Vypila jsem předtím za dopoledne spoustu vody, takže vzorek byl určitě naředěný, ale test vyšel stejně pozitivně jako v minulém cyklu při ovulaci. Čím to může být? Ovulaci jsem včera určitě neměla, čekám nejpozději zítra MS. Je možné, že by ovu test ukázal začínající těhotenství? Těhu test jsem zatím nedělala, čekám, jestli se dostaví červená.

ebh
9. říj 2016

To by mě také zajímalo. Já si ovulační test dělám obden. A po třech dnech od ovulace, tam mám pořád viditelného ducha. Na těhotenský test je ještě brzo...cca 5 dní.

saidy
autor
9. říj 2016

@ebh Já právě nemám ducha, ale pěknou tmavou čárku, tak jsem zvědavá, jestli z toho něco bude 🙂

katherinaa
9. říj 2016

Někomu to fakt ukazuje co jsem cetla... ale ja jsem tehotna a je snehove bilej 😀

katyh84
9. říj 2016

Ano dokáže ukázat i těhotenství někdo tvrdí že dokonce i dřív než těhu test. Já jsem těhu a ze zvědavosti jsem to zkusila a ovu test byl pozitivní tak si zkus udělat těhotenský test a uvidíš třeba budou //

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru