Je nějaká možnost, že jsem těhotná?

elsissn
13. pro 2015

Dobrý den,

11.11.2015 jsem měla poslední menstruaci. Nechráněný sex jsem měla 22.11 a 25.11.. Další sem měla mít 9.12. Ale nedorazila. Dělala jsem si těh. Test a byl negativní. Mám občas bolesti v kříži, bolení prsou které postupně ustoupilo. Teď se to dá vydržet v pohodě. Jsem unavená a velmi náladová. Chvíli pláču chvíli se směju. Nevolnost mám po každém jídle ale nezvracím. Výtok ve své podstatě nemám jen ze mě vychází "bbílé cucky". Zpoždění nemívám. Antikoncepci neberu cca rok. Mám šíleně nafouklé břicho. Mohu být těhotná i když těhu test je negativní. A jaké je možné procento? Děkuji za radu.

cerberos1306
13. pro 2015

Zkus si přečíst ostatní diskuze, každý den tady přibyde alespoň jeden dotaz na toto téma.

mandala
13. pro 2015

Hlavně přestante řešit možnost otěhotnění, pokud těhotná jsi, určitě se to včas dozvíš, ale pokud budeš viset očima na těhotenském těstu, může se stát, že díky psychyce to pak nepůjde vůbec. 😉

mrsnikola
13. pro 2015

bohužel lepší radu než, že čas ukáže, nemám... dej tomu čas, aspoň 14 dní. Buď se dostaví menses a nebo si udělej test, který by už měl mít jasno 🙂 určitě vyčkej a pak uvidíš, co bude. Držím pěsti, ať to dopadne jak si přeješ 🙂

strawberr
13. pro 2015

Já u prvního měla test pozitivní teprve až 10 dní po. A to byla citlivost 10. Ale zajdi si na krev a bude jasno 🙂

strawberr
13. pro 2015

Vlastně možná ještě později, když jsem pak šla o 2 dny později k mudr, byla jsem skoro 6tt 🙂

elsissn
autor
14. pro 2015

@strawberr kež by to bylo tak i u nás😊 neprijde mi normalní, že je mi furt na zvracení

elsissn
autor
14. pro 2015

Holky to j nevydržení😊 tak moc si přeju aby to vyšlo. Ješté k tomu sem začla "slintat". Nestíham polikat😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru