Zdravím, snažíme se 3 měsíc.
Poslední m/s začala 11.1 ovulka dle testu 24/25.1 (sex byl 25) další m/s měla dojit 5.2 od 5.2 jsem 2 dny měla úplně ninimalni hnědé špinění. Od té doby x testů většina negativních, některý po limitu úplně slabá 2 čárka ale tu vidím jen já. Ve čtvrtek jsem si dělala krevní test viz níže tak nevim zda tam něco je. Bolí mě prsa, břicho,.. už fakt nevím. Nějaké zkušenosti? Děkuji.
prosíme otazku jinak neporadíme 🙂
Slabou carku tam vidim. Mela jsi ovu 11.1. a sex az 25.1.? Mozna jsem to z dotazu nepochopila. Zasla bych si jako samoplatce do laboratore na hcg a podle toho uvidis. Tyto domaci testy jsou pouze hodne orientacni, navic uz mas temer mesic po ovulaci, to uz by melo byt videt mnohem vice nez duchy.
Nejlepsi by asi bylo se uklidnit, jinak to pujde hur. 3 mesice nic nejsou, takze se spis zkus uklidnit a neresit. Tady na koniku kazda vysiluje po trech mesicich. Cim vic budes tlacit na pilu, tim to bude horsi a fakt si nepomuzes. Nech to plynout...
já souhlasím s holkama but zajdi na hcg do laborky a nebo počkej třeba dva dny a zkus tt znovu .přeji štěstíčko
Ahojky, mela jsem to uplne stejne vse a vcera prisla ms :(
@petpavlas neres to, nic nesleduj, nic netestuj a urcite do toho jdi s cistou hlavou 🙂 hlavne se nenech strhnout holkami, ktere zde uz po dvou mesicich probreci kazdou menstruaci, po trech do sebe cpou ruzne preparaty, ctvrty posilaji partnera na spermiogram a neustale sleduji kdy maji ovulaci, sex se ridi jen dobou ovulace. To je strasny peklo. Uzivejte si, na tyhle stresy bude cas vzdycky :-/
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petpavlas copak?