Je něco na testu?

petpavlas
11. únor 2018

Zdravím, snažíme se 3 měsíc.
Poslední m/s začala 11.1 ovulka dle testu 24/25.1 (sex byl 25) další m/s měla dojit 5.2 od 5.2 jsem 2 dny měla úplně ninimalni hnědé špinění. Od té doby x testů většina negativních, některý po limitu úplně slabá 2 čárka ale tu vidím jen já. Ve čtvrtek jsem si dělala krevní test viz níže tak nevim zda tam něco je. Bolí mě prsa, břicho,.. už fakt nevím. Nějaké zkušenosti? Děkuji.

navrael
11. únor 2018

@petpavlas copak?

agneska7
11. únor 2018

prosíme otazku jinak neporadíme 🙂

petpavlas
autor
11. únor 2018

Tady to foto testu

petpavlas
autor
11. únor 2018

@agneska7 už jsem doplnila. Omlouvám se sem zde poprvé ;)

linee
11. únor 2018

Slabou carku tam vidim. Mela jsi ovu 11.1. a sex az 25.1.? Mozna jsem to z dotazu nepochopila. Zasla bych si jako samoplatce do laboratore na hcg a podle toho uvidis. Tyto domaci testy jsou pouze hodne orientacni, navic uz mas temer mesic po ovulaci, to uz by melo byt videt mnohem vice nez duchy.

petpavlas
autor
11. únor 2018

@linee ne poslední m/s byla 11.1 a ovu byla 25.1

journals
11. únor 2018

Nejlepsi by asi bylo se uklidnit, jinak to pujde hur. 3 mesice nic nejsou, takze se spis zkus uklidnit a neresit. Tady na koniku kazda vysiluje po trech mesicich. Cim vic budes tlacit na pilu, tim to bude horsi a fakt si nepomuzes. Nech to plynout...

agneska7
11. únor 2018

já souhlasím s holkama but zajdi na hcg do laborky a nebo počkej třeba dva dny a zkus tt znovu .přeji štěstíčko

petpavlas
autor
11. únor 2018

@journals děkuji, ja právě byla klidná do té vynechání m/s... zkusim to hcg a uvidím. Děkuji moc

budenas5
11. únor 2018

Ahojky, mela jsem to uplne stejne vse a vcera prisla ms :(

petpavlas
autor
11. únor 2018

@agneska7 děkuji, zajdu na hcg... chtěla jsem jen znát názor, mám namáhavou práci tak hlavně i kvůli tomu ;)

petpavlas
autor
11. únor 2018

@budenas5 aha ;( tak uvidíme... to by aspoň vyřešilo všechny otázky 😂

budenas5
11. únor 2018

@petpavlas Budu ti hrozne moc prat at ti to vyjde!!

journals
11. únor 2018

@petpavlas neres to, nic nesleduj, nic netestuj a urcite do toho jdi s cistou hlavou 🙂 hlavne se nenech strhnout holkami, ktere zde uz po dvou mesicich probreci kazdou menstruaci, po trech do sebe cpou ruzne preparaty, ctvrty posilaji partnera na spermiogram a neustale sleduji kdy maji ovulaci, sex se ridi jen dobou ovulace. To je strasny peklo. Uzivejte si, na tyhle stresy bude cas vzdycky :-/

petpavlas
autor
11. únor 2018

@journals no můj byl na spermio půl roku predtím než jsme se začaly snažit- ( prej preventivně sám od sebe) na spermiu mu zjistily 99% vadných spermii( hlavičky, bičíky) ale vzhledem k množství které má je to prej v normě... tak řekly že to máme zkoušet...

journals
11. únor 2018

@petpavlas zkousejte a nechte veci plynout 😉 na strachy a stresy je vzdy cas... drzim palce

petpavlas
autor
11. únor 2018

@journals děkuji;) ono na stres já sem generál😤

kaja2016
12. únor 2018

@petpavlas 3 měsíce prosímtě bud v klidu!!!!!🙂 Jestli muzu neco doporucit, test dělej aspoň týden po vynechání MS🙂 Držím palce!

petpavlas
autor
13. únor 2018

@kaja2016 tak včera jsem byla na krev a byla 19,4. A dnes test viz foto v limitu

petpavlas
autor
13. únor 2018

@kaja2016 a včera to bylo týden po vynechání MS

kaja2016
13. únor 2018

@petpavlas S tou krvi vůbec nevím, neznám. Zavolej na gyndu a objednej se. Duch tam je!!! A to byt urcite 7 dní po vynechání byt jeste muze. Mas cyklus pravidelněj? Prober to s dr, tam ti poradí lépe než tady🙂 A držím palce, a gratulace ke dvěma čárkami!!!!!!!!

petpavlas
autor
13. únor 2018

@kaja2016 na gyndu su objednána, uvidíme dnes jsem začala trochu špinit, tak buť se to rozjede nebo uvidíme co poví na gyndě. Cyklus mám pravidelného. Děkuji moc za rady.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru