Ahoj holky,
dnes 15 DPO jsem si dělala test.
Já osobně tam dušíka vidím, ale chtěla jsem se s vámi poradit, jestli se mi to jenom nezdá a není to tím, že si ho tak moc přejeme až tam vidíme i to,co tam ve skutečnosti není :(
Moc děkuji za vaše názory !!!!! 🙂
já teda nevím, chvílku se mi zdá že tam něco vidím, ale zkusila bych si ho udělat ještě za pár dnů, to pokud by si byla těhotná, tak by čárka viditělně zesílila....držím palce 🙂
Já ho vidím 🙂 Je hodně slabounký, ale zkus zítra, lépe za dva dny a uvidíš, jak bude sílit. Držím palečky.
Já teda musím přiznat, že ho nevidím, ale ještě to nevzdávej a jak píšou holky, zkus znovu za pár dní. Držím palce, ať to vyjde 🙂
ja carku vidim
Omlouvám se, ale nevidím nic ☹
dusik tam je.....uvidis, zda bude silit)
taky nic nevidim ☹
omlovám se také bohužel nevidím nic, ale nevěšela bych hlavu a zkusila to znovu za pár dní.
taky bohužel nic nevidím, to bych si musela vsugerovat,ale snad se jen oči mílí a na fotce to není tak jako ve skutečnosti, za dva dny uvidíš...přeji //
Holky, moc děkuji!...taky jsem si ráno měřila BT a bylo to 37,5.....testovat budu zase za dva dny, tak uvidíme🙂
já vidím, měla jsem něco podobného, držím palce 🙂
Je tam 🙂
@andykov jasnaaaa! Jupi 🙂
@andykov
Poprvé jsem řekla "můžeš" 6.9., byl to poslední den ovulace (ani jsem netušila) a dnes 19.9. mám opoždění druhý den..
dělala jsem si test a mám úplně tu samou nenápadnou / jako ty..tak doufejme 🙂 na jiných fórech je to samé a většinou jim to vyšlo.Tak mnoho zdaru.
@lemongrass mně sílí jak blázen 🙂)
@petramarie už je to asi jasné, už mám dálnici 🙂 k dr. jdu až 24.9.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, já se přiznám, že ho tam tedy nevidím... :( Taky mám diskusi na dušíky... mrkni na ty moje, a to je mám dny před ms.
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/uz-je-to...