Je možný, že budu mamka?

majky19
2. bře 2017

Ahoj holky mám dotaz snažíme se s přítelem o miminko a teď mám příznaky zvětšily se mi prsa roste mi břicho mám občas křeče v podbřišku jako před menstruací návaly horka a zimy měla sem i bílý hrudkovatý výtok menstruaci sem měla minulý měsíc ale zpozdila se mi o 2 dny a asi po 3 dnu mi na jeden den přestala a další den začala ale jen špínění navíc přítel zjistil že mi z prsou vytéká sladký výtok nebo tak něco a mám i zvětšený čípek byla sem včera u gynekologa a říkala sem mu příznaky ale on mi neudělal ani vnitřní ultrazvuk ani normální jen mě prohmatal a šla sem domů

vladienka
2. bře 2017

@majky19 a test?

majky19
autor
2. bře 2017

@vladienka dělala sem si ten clearblue měla sem tam minus ale pak sem si přečetla že se má dělat den před menstruací nebo po

keksikova1
2. bře 2017

gynekolog by na ultrazvuku stejně takhle brzy nic neviděl. Prostě počkat na menstruaci a pokud nepřijde, udělat TT znovu. Pak na gyndu s těhotenstvím, nebo s meškáním menstruace..

majky19
autor
2. bře 2017

děkuju

alex022
3. bře 2017

Ahoj maminky, nastávající maminky, nebo snažící se o to býti maminky.
Potřebovala bych radu. Mám 21 let, 4 roky stálého přítele, pravidelný pohlavní styk, užívám antikoncepci. V posledních 14 dnech jsem ale začala pociťovat jisté změny. Začalo to slabou chřipkou, ranními nevolnostmi, častou potřebou močení a únavou. Teď je období, kdy bych měla mít menstruaci, ale zatím se dostavuje jen slabé špinění. V úterý mám začít užívat další platíčko antikoncepce. Mám si předtím udělat těhotenský test, aby užívání antikoncepce neohrozilo případné těhotenství? Nebo co navrhujete?

vladienka
3. bře 2017

@alex022 manželova sestra otehotnela aj pri antikoncepcii.. testom nič nepokazíš 🙂 ale je pravdepodobnejšie, že na teba niečo lezie a preto sa cítiš zvláštne 🙂 držím palce nech je to tak, ako chceš

alex022
3. bře 2017

@vladienka děkuji 🙂 vyzkouším tedy test a uvidíme

vladienka
3. bře 2017

@alex022 daj vediet 🙂

luj89
3. bře 2017

@majky19 Možné to je, ale poznáš to podle těhotenského testu, krevního testu nebo UTZ u lékaře. Na tyhle rádoby příznaky těhotenství se určitě nespoléhej. Navíc většina z nás ty příznaky pociťuje až později.

magicaetezzz
3. bře 2017

@alex022
Taky jsem otehotnela pres prasky 😂
TT to jisti 👍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru