Je možnost, ze bych byla těhotná?

danusena
28. pro 2016

Zdravím.
V sobotu 17.11.2016 jsem měla pohlavní styk. Beru prášky, ale z určitých duvodu se mi je povedlo dva dny po sobě před stykem vynechat, bohužel mi to nedošlo vcas. Poslednich několik dni na sobě pozoruju menší změny. Bodání v podbrisku, enormni unava, casto me natahuju, svoje pravidelné ranní kafe casto vyzvracím, obcas me to chytne i vecer. Mam minimální chuť k jidlu a když uz, tak se cpu sladkym, ktere jsem driv nemusela a jedla jsem ho minimálně. MS prisla, ale byla jiná než obvykle. Obvykle trva 8 dni a od prvního dne az do předposledního je dost silná. Vypotrebuji fakt dost tamponu a vlozek. Ted trvala ctyri dny, z toho dva dny to byly spíš silné výtoky s lehkym krvavym spinenim, jen jeden den to bylo o trosku silnejsi, ale i tak jsem si vystacila s intimkou.
A tak se ptám, je možnost, ze bych byla těhotná? Prijde mi trochu jako hloupost, aby příznaky prisly tak brzy po styku. Tak nevim, jestli to mám pricitat chřipce, nejake hormonální změně nebo opravdu těhotenství.
Děkuji za odpovědi

lucinka58
28. pro 2016

@danusena Hele - a co si udělat těhotenský test? Ten už by ti případné těhotenství ukázal. Tohle je takový kalení vody a výplody fantazie co bychom ti napsali. Můžeš být těhotná a nemusíš. Prostě si zítra kup test a uvidíš na čem jsi 🙂

danusena
autor
28. pro 2016

@lucinka58
Test jsem si delala tak tri dny zpatky a byl negativní. Je fakt, ze to bylo asi dost brzy. Mam doma ještě jeden. Určitě ho zkusim, v planu jsem to mela, jen jsem si myslela, že by to mohlo byt porad jeste brzy. Každopádně, děkuji za radu 🙂

lucinka58
28. pro 2016

@danusena Pokud by to mělo být těhotenství ze styku 17.11, tak už by se to ukázalo 🙂 Tak klidně znovu testni 🙂 Pokud vyjde znovu negativní, tak s největší pravděpodobností těhotná nejsi. Ale pokud se ti něco nezdá, tak si zajdi ke gynekologovi a nech se vyšetřit - to je asi největší jistota 🙂

leki
29. pro 2016

Zmeny MS, zvraceni atd muzou byt i vlivem tech vynechanych tabletek, oac ti to rozhodi cyklus a tim u kdovico vsechno v tele. Jinak test by ti to mel ukazat po 10 dnech. Je oravda, ze me to ukazal az oo delsi dobe, ale po mesici uz urcite. Pokud by slo jen o vynevhane pilulky, tak tehotna byt muzes, ale pac test ti vysel negativni i po tak dlouhe dobe-dost bych se divila kdybys byla v tom.

luj89
29. pro 2016

Těhotná nejsi. Měla jsi MS a test negativní. Doporučuji si přečíst příbalový leták k testu, když nevíš kdy už je test průkazný. Spíš sis rozhazela tělo těmi vynechány mi prášky nebo na tebe něco lezlo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru