S pritelem jsme meli oralni styk. Neco jsem ,,zpolykala" a neco ne. Ani jsem se neslikla. Ale spis jde o to jestli, neco nezustalo na prstech. Protoze asi hodinu potom jsem si udelala dobre sama. Jeste je ke vsemu mi ten den skoncila menstruace( jen rano slaby vytok). A ted uz mam 6 dni spozdeni. Nevite zda muzu byt tehotna? Poradte prosim
Vzhledem k faktu, že pro oplodnění je zapotřebí, aby pohybující se sperma bylo schopno doputovat až k vejcovodu, zatímco dané sperma bude v dostatečném množství k tomu, aby enzymy, které se působením spermatu na stěnu pochvy uvolňují, umožnily vajíčku přijímat putující vajíčka.... Obecně vzato, již šance, že otěhotníš během menstruace je velmi malá. Není nulová, ale opravdu malá. Pokud jsi si nedělala dobře prsty až na vaječnících (omlouvám se za ten humor, ale jinak se to nedalo), můžeš si být z 99% jistá, že opravdu těhotná nejsi. 🙂
zivotnost spermii na vzduchu je velmi kratka, urcite nie hodinova...takze nie, nie si tehotna 😉
taky me to trosicku pobavilo:D Jinak podle me tehotna z toho, ze se "vyprstis" omluva za to slovo se spermiema na prstech, ktere na vzduchu stejne umiraji je nepravdepodobna spis uplna blbost.A pokud ti test ukaze ze si, tak urcite ne z tohodle....:D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@blbkacislojedno: no přiznám se že tento příspěvek mě trochu rozesmál, tedy jestli to nemá být sranda. Pokud se chceš ujistit zda jsi těhu kup si test, ten ti to řekne líp jak mi tady. Jestli jde o to zda je možné otěhotnět den po mentstruaci tak stát se může (kolegyně z práce otěhotněla přímo během ní), ale způsob jaký popisuješ mi připadá naprosto nepravděpodobný pro otěhotnění.