Je možné, že jsem těhotná?

smilmar
7. dub 2016

Dobrý den, začali jsme se s přítelem snažit o první miminko. Užívala jsem necelý rok HA, poté jsem měla nehormonální tělísko Gynefix. V úterý jsem si byla nechat tělísko vyjmout, to jsem měla zřejmě ovulaci a včera jsme měli s přítelem nechráněný pohl. styk, při kterém se do mě pochopitelně udělal.
Měřím si BT, která byla v posledních dnech 36,6; 36,7; 36,7; 36,8; 36,8 a dnes ráno jsem naměřila 37,1. A dnes jsem taky asi 4x pocítila náhlou, prudkou bolest (či pichnutí) u levého vaječníku.
Na test je brzo, ale myslíte, že bych mohla být těhotná?
Děkuji za odpovědi🙂

smilmar
autor
7. dub 2016

Jo a po styku jsem několik minut ležela + prstíková metoda. A děložní čípek sleduji, byl včera i několik dní před otevřený.

lv
7. dub 2016

Včera sex a dnes dotaz na těhotenství? 🙂 🙂 🙂 🙂

mika251
7. dub 2016

@smilmar podľa čoho usudzuješ, že si mala v utorok ovuláciu?
BT musí byť tri dni po sebe vyššia ako 6 predchádzajúcich hodnôt, aby sa dala ovulácia spoľahlivo detekovať. Takže počkaj ešte dva dni, či sa teplota udrží vyššie.
Bolesť u ľavého vaječníku nemusí znamenať vôbec nič.
V každom prípade, 24 hodín po styku je prakticky nemožné pozorovať akékoľvek príznaky tehotenstva.

baysha
7. dub 2016

Je mi líto, ale křišťálovou kouli mám zrovna v servisu.

dzogobela
7. dub 2016

Ach bože, já se z těhle dotazů fakt picnu... samozřejmě těhotná být můžeš, ale tělo o tom ještě ani neví. Btw. diskuzí na toto téma je tady fakt hafo, každý den přibyde minimálně jedna, tak si projdi je a budeš mít odpověď na svoji otázku...

keysi90
7. dub 2016

Ano, můžeš být těhotná a taky nemusíš..den po sexu to nepoznáš ani sama, natož tak my.

baysha
8. dub 2016

Tak hlavně že víme, že byla prstíková metoda. To je důležitější než všechny ovulační a těhotenské testy dohromady 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru