Je možné, že jsem těhotná?

nevimjak_
22. lis 2024

Vcera jsem si delala test odpoledne a vysel negativni je mozne ze se plete? 9. Jsme meli s pritelem pohlavni styk bojim se ze jsem tehotna je mi teprve 15 nemel ho ve mne ani 30vterin hned jak se mu to zacalo libit to vytahl muzu otehotnet je mi teprve 15 a urcite to nechci mensturaci mam dostat za 6 dni mohu si zitra rano udelat test? Nebo pockat? Je vubec mozny ze jsem tehotna?

miryp
22. lis 2024

Proč zakládáš novou diskuzi? Odpověď už jsi dostala v předchozí diskuzi.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@miryp snazim se to vysvetlit lip

miryp
22. lis 2024

@nevimjak_ není co vysvětlovat, všechny jsme pochopily, co se stalo a odpověď jsi dostala. Prostě pravděpodobnost těhotenství je naprosto minimální, test má smysl dělat až v případě, že nedorazí MS, ale pokud se experiment odehrál tak, jak ho popisuješ, tak na 99,99 % dorazí. Dovzdělejte se v oblasti pohlavního styku oba, než to jednou skutečně skončí nechtěným rodičovstvím.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@miryp achjoo to bude hrozny cekat tech 6 dni to bude fakt peklo ale dekuju a snad ms dostanu

miryp
22. lis 2024

@nevimjak_ teď koukám, že máš založené tři diskuze. Nech tu první a ostatní smaž. Spamováním téhož se na odpovědích nic nezmění a ostatním tak posouváš diskuze mimo hlavní nabídku...
Je smutné, že ti rodiče neposkytli potřebné informace (naše děti první informace o sexu již dávno mají, a to jsou mladší než ty) a od vás bylo nezodpovědné jít do prvních pokusů bez ochrany, ale věřím, že z toho nic nebude a do budoucna vás to naučí zodpovědnosti.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@miryp jak se to delaa

miryp
22. lis 2024

@nevimjak_ klikneš na ten zobáček v pravém rohu a smažeš či požádáš o smazání, nevím přesně, jaké jsou tam možnosti.

nevimjak_
autor
22. lis 2024

@miryp vim ze to bylo nezodpovedne to stejny mi rekla mamka a mamka me o tom informovala ale i tak se bojim vse jsem ji rekla o vsem vi ale vim ze to bylo hodne nezodpovedne a uz to takhle uricte neudelame

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru