Je možné, že jsem mohla otěhotnět?

15. led 2022

Dnes mám 32 den cyklu. Před třemi týdny jsem měla chráněný pohlavní styk kondomem bez ejakulace a také před včerem. Ovulaci jsem měla na 20 den cyklu podle ovu testů.Test jsem si dělala včera a byl negativní. Je možné, že jsem mohla otěhotnět?

leniczka23
15. led 2022

Sleduješ ovulaci ovu testy a nesnažíte se o těhotenství?
Jinak k věci, pokud člověk souloží, nějaká šance tam je vždycky,v tomhle případě je ale těhotenství vyloučeno tak na 99%

jaja01k
15. led 2022

Úplně vyloučit se to nedá, ale pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je skoro nula.

anickaaa28
15. led 2022

Pises ze si mela chraneny styk a ty se ptáš na těhotenství? :D Jeste k tomu s kondomem.Ne neni mozne aby si takto otehotnela.....Tak zbytecne nestresuj.

nikjean
15. led 2022

😂😂😂

autor
16. led 2022

@anickaaa28 ano jen odkdy jsem vysadila antikoncepci a používáme jen kondom tak se bojím

anickaaa28
16. led 2022

Ale když používáte kondom tak jsi taky chráněna. A když se neudělal,tak nechápu proč plasis?Kolik ti je proboha?Mela by sis něco o tom procist.

jako_mala_holka
16. led 2022

JEN kondom? To je přece taky antikoncepce... My používáme "jen" kondomy běžně a otěhotněla jsem jen tehdy, když jsme se nechránili z důvodu snažení o dítě... Tak neplaš zbytečně, tím si fakt nepřidáš

pampeliska1313
16. led 2022

Tohle je už několikátej příspěvek - ne, velice pravděpodobně nejste těhotná a pokud máte chorobný strach z otěhotnění, buď nemějte sex, nebo jděte k psychologovi a zjistěte proč se tak moc bojíte.

jana_001
11. lis 2022

@jako_mala_holka Praktikujete u kondomů i přerušovaný styk nebo jedete až do konce

jako_mala_holka
11. lis 2022

@jana_001 nepřerušujeme

jana_001
11. lis 2022

@jako_mala_holka děkuji za odpověď, začali jsme používat kondomy bez přerušení tak jestli se můžu jako tak spolehnout

jako_mala_holka
11. lis 2022

@jana_001 no nám to vycházelo v pohodě, na první dceru jsme pak čekali skoro rok a druhé bylo na první pokus, hned jak jsme se přestali chránit...takže u nás dobrý 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru