Je možné, že bych byla těhotná? Růžovohnědý výtok

karcoolkap1
29. srp 2014

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co si myslíte. 10. DC jsme měli s přítelem sex, nechráněný, myslím, že ovulace proběhla 12. DC nebo tak nějak. Většinou to cítím, takže to bylo asi 12.-13. DC a pak jsme měli další nechráněný sex 14. DC. 20. DC, tzn. cca 8 dní od ovulace jsem měla růžovohnědý výtok. Myslíte, že je možné, že bych byla těhotná? MS mám dostat až za 8 dní, asi to nevydržím 🙂

cottie
29. srp 2014

Možný to je 🙂 Jestli to nevydržíš, tak si kup nějaký z těch superchytrých těhotenských testů a nebo to vydrž, 8 dní zase není tak dlouho.... 🙂

vera_vila
29. srp 2014

@karcoolkap1 možné je všechno, výtok nemusí teoreticky ještě nic znamenat, ale taky může... Vydrž, týden zase není tak dlouhá doba... A na test si myslím, že je ještě brzy...

karcoolkap1
autor
29. srp 2014

Tak díky za odpověď, takový výrok jsem ještě nikdy neměla, tak snad to bude souviset s případným těhotenstvím. Budu muset vydržet. Akorát teď mám celý týden volno, tak budu sama doma asi jako na trní 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru