Ahoj, 11.září jsem vysadila HA .
MS jsem měla 4 dny po vysazení.
Mám dotaz, zda by bylo možné těhotenství?
Neznám svůj pravidelný cyklus pouze při HA 22 dní braní prášku potom vždy ms 4-5dní.
Občas mě zabolí v podbřišku,nebo kyčle,jednou mi bylo ráno nevolno. MS jsem zatím nedostala. Dr max test papírkový negativní.
Myslíte že mám rozházené pouze hormony a MS mám očekávat dýl?
Děkuji
Jestli je negativní test, tak těhotná nejsi. Mohla být ovulace později, ale to bys zas neměla ještě příznaky. Spíš to vidím na rozhozené hormony.
Podle me je jeste moc brzy. Jestli jsi mela ms 15.9., tak to ti teprve zacal soucasny cyklus (= prvni bez prasku) a dnes je 11.10., cili to neni jeste ani mesic. I kdybys mela ukazkove presny a kratky cyklus a i v nem otehotnela, bylo by to ted se zjistenim tehotenstvi na hrane. Moje zkusenost je, ze jsem po vysazeni ha mela cyklus spis delsi, po 4 tydnech kdyz uz jsem cekala dalsi ms byla teprve ovulace, coz jsem se dovtipila az zpetne, kdyz ms prisla az za dalsi dva tydny... coz samozrejme nemusi tak mit kazdy, je to jen moje zkusenost. Ale pri te ovulaci jsem mela taky boleni bricha, nevolnost, muzou bolet i prsa apod. Taky jsem byla pekne zmatena, ms nikde, testy negativni, spatne mi bylo, rikam si co to sakra je? 😀 pozoruj se a treba si to i nekde zaznamenej. Po 2-3 cyklech uz budes moct odvodit jak to asi v tvem tele po ha funguje a nebudes tapat 🙂 pokud samozrejme do te doby nebudes uz tehotna, to se taky muze stat 😀
Když jsem vysadila antinu tak jsem měla cyklus úplně šejdrem, když jsem myslela že mám ovulaci tak nic a pak o týden později mě bolelo šíleně břicho a ono to byla ovulace, jenže já to nepoznala protože jsem úplně zapomněla jaký to je po té době brání HA. Za chvíli se s tím zžiješ ;)
@klara015 já vážně nejsem příznivec falešných nadějí, ale já na tom testu ducha vidím. Ale může to být jen fotkou. Držím pěsti 🍀
@nikishkaaaa no já právě nevím zda to není ryska,ale něco jsem viděla já i manžel
Test je v pohode ten datum 2021 je za me rok vyrobeni a expirace 2024 - a za me jd tam duch - takze bud biochemko nebo dikx antikoncepci posunuta ovulka a hodne cerstvy tehu. Za dva dny udelej dalsi
@klara015 obávám se, že z toho nic nebude :( zkus testnout ještě v neděli a jinak je to bud negativní nebo biochemko. Další měsíc to jistě vyjde 🍀💛
@nikishkaaaa :( no čárka právě není skoro vůbec vidět.
Mám zkusit jiný test?
@klara015 můžeš zkusit třeba Livsane z Benu (proužkový) je pravda, že tento z Maxe mi ukazoval slabší čarku, než jiné testy, ale u Tebe je to opravdu hoodně slabé :(
Tak to opravdu nevypada na prosperujici tehu 😒
@kmarie81 mrzí mě to ☹ drží pěsti, ať se brzy povede 🍀
@nita1984 já je už bohužel vyhodila :( ale také se mi zdá že sílí.
Ještě nějaké testy doma mám,tak je můžu asi dodělat 🙂
A pak mám ještě digitální clear blue,ale ten chci nechat až budu mít opravdu silnou čárku.
Na krev bych mohla příp. v příštím týdnu,ale nevím zda to u nás laboratoř dělá.
@klara015 je viditelnější 🍀
@klara015 vidím, ale za mě nesílí a je slabý, vidim to na biochemické těhotenství, ale budu rada, když nebudu mít pravdu 🍀🙏
@nikishkaaaa uvidíme.Doufám že ne :(
Testnu zase v úterý.
@klara015 a nechceš zajit na gynekologii? Vezmou ti krev a budeš mít jasno 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud je test negativní, tak jsou spíše rozházené hormony. Po HA se udává, že se můžou dávat dohromady klidně i rok.