Je možné těhotenství?

tynushkaaaa
28. čer 2023

Ahoj, nedávno jsem souložila se svým přítelem a normálně si dáváme pozor jestli třeba nepraskl kondom nebo něco a vždy když se udělá, tak se udělá až na mě, tak bych se nějak chtěla zeptat, jestli je vůbec nějaká možnost být těhotná..

titina12
28. čer 2023

Ano 🙂

lencaa11
29. čer 2023

@tynushkaaaa ano možnost tu nějaká je vždy nic není na 100% ...

mamora
29. čer 2023

Sex = riziko těhotenství. Žádná antikoncepce není 100% a myslím, že přerušovaná soulož je ta nejméně spolehlivá forma ochrany.

alice180
29. čer 2023

Nechápu má kondom a udela se na tebe ?

pepickovapavlinka
29. čer 2023

@mamora tak to musím nesouhlasit praktikovala jsem několik let a neotěhotněla jsem

helen_h
29. čer 2023

@tynushkaaaa
Pokud dovnitř jen s kondomem (neprotrhl se) a ejakulace probíhá mimo, tak taky myslím, že je šance opravdu velmi mizivá.
@pepickovapavlinka

zelenaesmolda
29. čer 2023

@tynushkaaaa
Ajaj,konci skola tak se nam budou opet mnozit trollove.

alice180
29. čer 2023

@pepickovapavlinka a jistě se najdou ti, kteří budou mít opačnou zkušenost. Když je procento selhání je až 30%. Já bych to vůbec antikoncepční metodu nenazývala.

pepickovapavlinka
29. čer 2023

@alice180 tak jistě není to 100% ale určitý způsob ochrany to je

alice180
29. čer 2023

@pepickovapavlinka no není prostě

tynushkaaaa
autor
29. čer 2023

@helen_h kondom se neprotrhl co jsme tak kontrolovali a udělal se na mě, takže šance je mizivá?

tynushkaaaa
autor
29. čer 2023

@alice180 yes jakoby pak si ho dá dolů, vysvětlila jsem to špatně, kondom jsme kontrolovali a i po sundaní nevypadal že by byl vůbec nějak poškozený

mamora
30. čer 2023

@pepickovapavlinka Však taky netvrdím, že to nemůže fungovat. Jen že je to dost nespolehlivé a já by na bych na to nesázela. Ale jak to popisuje autorka, tak souhlasím, že šance na těhotenství je mizivá.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru