Ahoj, nedávno jsem souložila se svým přítelem a normálně si dáváme pozor jestli třeba nepraskl kondom nebo něco a vždy když se udělá, tak se udělá až na mě, tak bych se nějak chtěla zeptat, jestli je vůbec nějaká možnost být těhotná..
@tynushkaaaa ano možnost tu nějaká je vždy nic není na 100% ...
Sex = riziko těhotenství. Žádná antikoncepce není 100% a myslím, že přerušovaná soulož je ta nejméně spolehlivá forma ochrany.
Nechápu má kondom a udela se na tebe ?
@mamora tak to musím nesouhlasit praktikovala jsem několik let a neotěhotněla jsem
@tynushkaaaa
Pokud dovnitř jen s kondomem (neprotrhl se) a ejakulace probíhá mimo, tak taky myslím, že je šance opravdu velmi mizivá.
@pepickovapavlinka
@tynushkaaaa
Ajaj,konci skola tak se nam budou opet mnozit trollove.
@pepickovapavlinka a jistě se najdou ti, kteří budou mít opačnou zkušenost. Když je procento selhání je až 30%. Já bych to vůbec antikoncepční metodu nenazývala.
@alice180 tak jistě není to 100% ale určitý způsob ochrany to je
@pepickovapavlinka no není prostě
@helen_h kondom se neprotrhl co jsme tak kontrolovali a udělal se na mě, takže šance je mizivá?
@alice180 yes jakoby pak si ho dá dolů, vysvětlila jsem to špatně, kondom jsme kontrolovali a i po sundaní nevypadal že by byl vůbec nějak poškozený
@pepickovapavlinka Však taky netvrdím, že to nemůže fungovat. Jen že je to dost nespolehlivé a já by na bych na to nesázela. Ale jak to popisuje autorka, tak souhlasím, že šance na těhotenství je mizivá.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ano 🙂