Ahoj holky jsem zitra 7DPO mam porad hnede spineni a uz pomalu citim pobolivani prsou a mam je horke,podbrisku me semtam zaboli,je mozne mit uz ted pomalu nejake priznaky?a kdy si muzu udelat prvni test?dekuji za vase nazory 🙂
Cetla jsem ze nekomu se ukaze i 8DPO,ale jak rikas kazdy to ma jinak furt tyden chodim na velkou :(muze i ovu test ukazat tehu kdyz budu mit dve?
Mně se začalo dělat špatně už pár dní po styku a nepletla jsem se, bylo to tam 🙂
Já mela pocit jako před ms a vnitřní pocit že je to tam 8 dpo slabá čárka na testů 🙂
dívala jsem se na grafy BT na fertilityfriend.com a tam docela ženský testujou brzo a tak od 8. dne to tak už v cca 60% ukazuje těhotenství. Osmý den je nicméně fakt minimum, dřív je to asi uplně nesmysl... Obecně je to nesmysl před menses, ale to se nám nedočkavým fakt nedaří 😀
Klidně to můžou být příznaky těhotenství... Největší úskalí ovšem je to, že většina těchhle příznaků jsou stejné jak v případě těhotenství tak jako součást premenstruačního syndromu... Takže dokud není zpoždění a pozitivní testy, tak se nedá moc usuzovat... Ale sama to znám, taky jsem se každou druhou půlku cyklu hrozně pozorovala a říkala si, že tentokrát to jsou určitě příznaky pro těhotenství 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@svlocka možné to je,každý to má jinak,test má cenu dělat 10-14 DPO dříve určitě nebude nic moc poznat 😉