Je možné byt těhotná i při ms?

13. lis 2022

Dobrý den,
měla jsem bolesti v podbrisku jak při ovulaci cca 5 dnů zpět.. s přítelem jsme pohlavní styk měli. Ale dnes se ráno dostavila MS.. je možné, že těhotná byt muzu, akorát ovulace byla déle a MS ještě mohla přijít?
Děkuji za odpovědi.

hasara33
13. lis 2022

Možné je všechno, ale je to vysoce nepravděpodobné, zkus těhotenský test a uvidíš 🤷‍♀️

autor
13. lis 2022

@hasara33
A není na test ještě brzy?

hasara33
13. lis 2022

Za zkoušku nic nedáš 🤷‍♀️

autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
13. lis 2022

@hasara33 to máte pravdu… nevadí ničemu si udělat test při MS?

hasara33
13. lis 2022

Určitě ne, ale asi by se v odebrané moči neměly vyskytovat zbytky krve 🤷‍♀️

jjasmina
13. lis 2022

Za mě krev= nic, ale náhody jsou a ve většině případů ikdyby se jednalo o těhotenství, tak to odejde s ms

lucinka298
13. lis 2022

Ahojky, jestli máš podezření že jsi těhotná, udělej si test, i když máš své dny. Moje bývalá kolegyně nešla k doktorce, žádný test si nedělala ( protože přeci když má své dny, nemůže být těhotná ) BUM, nedostala to, šla k doktorce, a světe div se, byla ve 4. měsíci 🙂

maximaty
13. lis 2022

Byla jsem těhotná a nevěděla jsem to, protože jsem měla normálně MS. V 8+6, jak jsme později spočítali s lékaři, mi prasklo mimoděložní těhotenství a to že jsem vlastně byla těhotná vyšlo najevo až z krevního testu po tom co mě dovezla rychlá do nemocnice. Měla jsem přes 33tisíc jednotek HCG a přesvědčovala jsem lékaře že je to nesmysl. Málem mě to stálo život. Takže rozhodně nepodcenit a testovat, případně krev.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru