Je možné být těhotná a mít negativní testy?

28. pro 2022

Holky, je možné být těhotná a mít negativní testy? Od styku uběhly 2 měsíce. Testy negativně ale cítím se divně.

katule1990
28. pro 2022

Ne, není. 2 měsíce po styku by byly testy dávno jasně pozitivní.

lencaa11
28. pro 2022

Ne to možné není

autor
28. pro 2022

mně to také hlava nějak nebere. Ale četla jsem už cokoli

katule1990
28. pro 2022

Tak dočíst se můžeš i to, že Země není kulatá a je placatá. Opravdu nemůžeš mít dva měsice po styku negativní testy a být těhotná.

gdpr
28. pro 2022

Nie určite nie si 2 mesiace po styku by si akurát končila 1.trimester takže nie je reálne aby testy boli ešte stále negatívne ale ak chceš choď ku gynekológovi ale na 99,99% nebudeš tehotná.

autor
28. pro 2022

@gdpr Objednám se ale až začátkem nového roku. Nemám žádné příznaky kromě divného žaludku a občasné bolesti hlavy

autor
28. pro 2022

@gdpr na krvi jsem byla po měsíci i pár dní po styku. Sestřička mě sice tehdy rychle odbyla s tím, že výsledky jsou negativní a pokud chci kontrolu tak mám přijít po novém roce. Neřešila jsem to, protože výsledky byly negativní ovšem jak mi začalo být špatně tak jsem si hned na to vzpomněla

berushe14
28. pro 2022

Mas akorát nějakou virozu…

lencaa11
28. pro 2022

To máte jen v hlavně a špatně může bejt od čehokoliv dva měsíce od sexu by krev už byla úplně pozitivní 🙈

wladimira
28. pro 2022

Však ty už jsi tu psala 🙈 sama jsi říkala ze beres prášky na hlavu tak prosím te místo na gynekologii si zajdu za psychiatrem ať ti upraví dávkování nebo rovnou změnu léku 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 a hlavně to přestaň řešit tady na koníku ale dojdi za mámou a řeš to s ni

autor
28. pro 2022

@lencaa11 leč já jsem na krvi nebyla teď ale začátkem prosince.
@wladimira ano před nedávnem jsem zde psala. Já vím, že šance na těhotenství je velmi minimální. Žiji sama, máma o tom ví, tedy ví o tom strachu

wladimira
28. pro 2022

Tak mi řekni co po nás chceš ?? Co chceš aby jsme ti napsaly ??? Ano jsi těhotná ??? Nebo já tomu fakt nerozumím proč sem píšeš ??

autor
28. pro 2022

sama nevím. Počkám do nového roku a objednám se na kontrolu.

berushe14
28. pro 2022

Já sem ti psala ať kontaktujes urychleně svého psychiatra. A psala si, ze to uděláš, tak proč jsi to neudelala?

wladimira
28. pro 2022

Už jsem psala moderátorce ať příspěvek smaže ! Protože všichni jsme ti radili ale ty neee jedním uchem tam druhým ven

palja
28. pro 2022

Jo může to být cokoliv.
Mne takhle začala třeba cukrovka.
Myslím, že se o těhotenství nejedná, testy by to už dávno ukázaly.

lv
28. pro 2022

Těhotná nejsi, krev i testy negativni = nejsi.

kitycat
29. pro 2022

Na SK MK uz je to znama firma... Uz ozaj nehysterci, sex si mala pred 2mi mesiacmi... Nie si specialny pripad, ze jedneho ddna porodis na zachode a ani to brucho si nevsimnes

Rob s tym nieco... Zdoverujes sa priatelovi s tym strachom? Dokaze od teba este pytat sex?

autor
29. pro 2022

@kitycat nemám vztah a ani sex. Já si jen neumím vysvětlit tu bolest žaludku, která trvá už přes 10 dní. Navíc při HAK nemám ms neboli to krvácení může chodit iv těhotenství. Krev byla negativní, ale na ní jsem byla brzy. Počkám do nového roku a objednám se ke gynekologovi a ke obvisně Psychiatr mi s tím nepomůže.

autor
29. pro 2022

obvodní lékařce

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru