Potřebuju radu... Měla jsem velmi slabou menstruaci a po ní skoro každodenní špinění. Nyní v polovině cyklu mám pozitivní těhotenský test. Mám celkem strach. Je to možné abych takhle špinila a byla v tom? Navíc mi vůbec nic není. V předchozím těhotenství...(v 7tt zamlklý potrat) mi bylo špatně. Poznala jsem že jsem těhotná ještě dřív nez nedorazila očekávaná menstruace. Nějaké podobné zkušenosti? Jsem z toho dost na nerv...
Já v těhu(ne v posledním) měla MS i vícekrát....počkala bych, až přestaneš špinit a otestovala nebo vyčkala na další MS a podle toho bys viděla....
Díky holky...jsem z toho uplně vynervovaná...hlavně předtím jsem to cítila..bylo mi špatně od žaludku...byla jsem unavená....podle toho minulého bych to už cca tři týdny cítila
Ahoj já v prvním těhotenství měla menstruaci do 4 měsíce ...poté mi píchali týden nějaké injekce, aby jsem ji dále neměla 😉
Měla jsem to jako slabou menstruci a mimo to jsem ještě špinila.
Pak dej vědět jak jsi dopadla 😉 věřím že to bude ok.
Ahoj ja jsem měla slabou menstruaci a špinění až do 4 měsíce a až pote jsme zistili, jsem těhu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@trskova Určitě je možné, že jste těhotná. Já jsem při prvním těhotenství měla první měsíc normální menzes a přesto bylo vše v pořádku. Druhé těhotenství bylo bez menstruace a celkově úplně jiné... Držím Vám pěsti, hlavně hlavu vzhůru a věřit :D