Ahoj holky,
Nebrala jste některá HA Azalii?
Před 3 měsícema jsem ji po 4 letech vysadila. Menstruace se objevila další měsíc a následující 2 přesně dle mého cyklu před braním.
Nyní mám spoždění již 5 den. Bolest v podbřišku, jinak nic. 3 den po vynechání jsem si odpoledne dělala test, zítra si udělám a uvidim.
Případné těhotenství by nebylo plánovaně, ale rozhodně ne nežádoucí. Jde mi o zkušenosti, zda jste to tak některá měla. Vysadila jsem ji kvuli častým cystám, bylo mi řečeno, že by se to mohlo zlepšit. MS byla opravdu pravidelná, teď najednou nic.. více než těhotenství se bojím vyvolávačky či kyretáže.
Máte některá takovou zkušenost?
Nevěštíte z koule, je mi to jasné, třeba ale má někdo podobnou zkušenost. Děkuji za odpovědi.
Vyvolávat ms ti nemusí ,mě se ptala vždycky dr jestli chci vyvolat nebo ne . Nechtěla jsem . Jinak kámošce gynekoložka řekla že ms nemusí být ani . Že není už pravidlem aby žena měla ms
Po vysazení antikoncepce se dává tělo dohromady až rok - dva, než se dají hormony dohromady. Je možná úplná absence MS, anovulační cykly, či nepravidelná ms. To vše je bohužel poměrně běžné. Já po vysazení ms neměla rok, ani ovulaci. Nikdy ale nic nevyvolávali, necpali další zbytečnou chemii. Nechalo se to na přírodě, tělo se s tím samo popasovalo a vyčistilo se=)
Super, děkuji za odpovědi. Máme v plánu miminko, zhruba za rok začít "pracovat", tak jsem chtěla vysadit dříve a evidentně jsem udělala dobře. 🙂 děkuji za rady
Nějaká rada na podporu "očisty"? Abych tělu pomohla?
@ivkasolavova že není pravidlem aby zdravá žena v plodném období měla ms?
@corry21 pré nemusí mít vůbec ne jen v plodném období ,tak to řekla dr kámošce .
@ivkasolavova tak to je žena ve fertilním věku nemá menstruaci je rozhodně patologie a jestli tohle opravdu řekl gynekolog, tak by mě zajímalo jak to myslel, ale nemůžu přijít na žádnou rozumnou variantu 😂
@corry21 Ale je pravda , že já neměla ms delší dobu a mě se ptala jestli chci vyvolávačku nebo ne ,tak jsem nechtěla 🙂 Jsem rada že to nemám
@ivkasolavova tak vyvolavacka není řešení, spíš zda řešíš, že nemáš cyklus. Ale to je samozřejmě jen tvoje věc a není to předmět diskuse, jen mě zaujal výrok dané gynekolozky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sim244 může se po HA rozházet cyklus a taky je možné že je to těhotenství na vyvolání je času až až a kyretáž není třeba