Potřebuji poradit… s přítelem jsme zkusili sex bez kondomu, (legálně) mě je 15 příteli 17… přítel se neuspokojil a tvrdí že to ani nebylo blízko tomu… Ja jsem ale četla že se dá otěhotnět i z tekutiny pred vyvrcholením a teď mám strach. Vzala jsme si i pilulku po ale až po 70h. Takže nevím jestli vůbec zabrala. Je to zatím jen týden takže nemam ani výsledky z teh. testu a menstruace by mi měla přijít taky až tak za 2 týdny. Bojím se že budu těhotná hlavně proto že rodiče s přítelem nesouhlasí a bojím se jak by reagovali na to že jsem s nim měla sex nebo s nim mám dokonce dítě. (Oni ho ani neviděli jen proste řekli že s tím nesouhlasí. Nikdy mi nic špatného neuděl takže nemají důvod )
Nemyslím si,že bys byla těhotná, ale dávej na sebe pozor. Promluvte si o tom a klidně se sexem ještě počkejte, když se takhle bojíš. Ale je to paradox stejně, v 16 jsem si taky říkala ať to hlavně dostanu a teď .. No, život mění. Držím palce ať je přítel taky rozumný.
A co vás vedlo k tomu ten kondom nepoužít ?
Tehotna nejspis nebudes 🙂
Pokud vas to s kondomem nebavi üoohlednete se po nejake jine antik. Nez se kazdy mesic stresovat 🙂
@marketa1218 presne a o 10 let pozdeji se modlila at to nedostanu...
Jenom upozorním, že pilulka po, není úplně nej forma antikoncepce, je to velká hormonální nálož a fakt by měla být použita v případě nouze. např. praskl kondom, ne z důvodu, neberu hormonální antikoncepci a dítě nechci, tak to vyřeším takto.
Pokud jsi sexuálně aktivní, měla by sis zajít na gynekologii, i když nemáš žádné potíže. Minimálně jednou ročně bys měla jít na prohlídku, kvůli prevenci rakoviny děložního čípku.
Ten strach z nechteneho tehotenstvi si zapamatuj a uz nikdy nedovol ani pod sebevetsim nalehani nechraneni sex. Pro svuj klid si kup v drogerii nebo v lekarne tehotensky test, stoji par korun - muzes objednat i online jestli se stydis - napr tento: https://www.drmax.cz/dr-max-pregnancy-test-2in1...
Velice pravdepodobne vyjde negativni, kdyby nedej buh pozitivni nemeskej a utikej ke gynekolozce. Stejne tak kdyby se ti nedostavila menstruace, ve velmi rannem tehotenstvi se to da vyresit jeste potratovou pilulkou, pozdeji uz je to horsi. Tehotna opravdu muzes byt i bez toho, aby pritel vyvrcholil
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pravděpodobnost, že bys byla těhotná, je opravdu velmi velmi malá. Nicméně uvědom si tento svůj strach, promluv o něm i s přítelem a pro příště vymyslete něco lepšího.
BTW otěhotnět se dá i při použití kondomu, v podstatě kdykoli při sexu. Pokud se tím tedy takto stresuješ, zvaž, zda přece jenom nechceš ještě třeba rok-dva se sexem počkat.