Dobry den potrebuju poradit je mi 14 a bojím se ze budu těhotná s přítelem jsem měla první sex a bez kondomu jenom ho do me zasouval a ani ne moc ale bojím se říkal ze se neudělal a je si jistý ale četla jsem ze to jde i bez toho mám strach
To bude v poradku. Z tohohle zadny mimco nebude.
Tak si hlavně pamatuj tento strach a udělej vše pro to, abys už to příště cítit nemusela. Těhotná být můžeš, dojdi za mamkou.
To je teďka nějaký módní trend? Vrznout si už ve 14 a rovnou bez kondomu. Nebo se děcka o prázdninách nudí? 🤔 Za tohle léto je tady takových příspěvků mraky. 🤦🏼♀️
@cherie24 Asi si slečny neuvědomují že jde o trestný čin 🤷♀️
Měla bych si postahovat všechny tyhle diskuze, abych je v rámci výchovy jednou vytasila. Nech si napsat aspoň prášky, když už musíš š_kat.
Když už teda nešlo počkat do těch 15 a bylo to tak akutní. Tak bych šla cestou harm reduction - koupit kondomy, nestojí to tolik a nebude se bát ani jeden.
Šance je opravdu minimální, každopádně je to od vás nezodpovědné,krabička kondomů stojí pár korun a prodávají je téměř všude.
Ty vole, já si vrznout už ve 14 tak mi taková přilítne...děcka ne*ukejte když nemáte kapku zodpovědnosti.
@monuleee tohle je tak zbytečný jako. Když mně teda bylo 14, tak už se taky takový našli. Samozřejmě je lepší počkat, dojít si na gyndu v 15. Zjistit si možnosti antikoncepce. Koupit za pár kaček kondomy. Za mě je rozhodně lepší s dětmi o tomhle mluvit, připravovat je, nejlíp, aby došli k rozhodnutí, že nemusí takhle spěchat, ale i aby byly připraveny v případě, že se prostě stane. A pokud bude nějaký průšvih, aby se nebály, za mnou přijít.
@alice180 tak určitě, ale třeba moji rodiče, byť jsou prostě úžasní, tak se mnou o tomhle nemluvili dá se říct vůbec, a přesto jsem měla nějaký hranice, meze, pravidla, pud sebezáchovy a zodpovědnost...ale jasný taky jsem znala pár těch co už ve 14 to měly za sebou. Ale jak psala jedna uživatelka, měla by si pamatovat ten strach a příště se Poe toho zařídit...
@monuleee Se mnou o tom maminka povídala dost často a i když jsem o všem věděla tak opravdu by mě nenapadlo mít sex ve 14 letech a ani v 16 a pod. Dokonce jsem měla téměř všechno, co jsem chtěla ale meze a limity také. Někdy může mít výchovu nevím jakou ale je-li "tupé" tak mu to nepomůže. I tak je celé v ..., vždyť ve 14 si totální dítě, přijde mi to nechutný.
@kdkjdkk Pravděpodobně z toho těhotenství nebude, ale pokud chceš už opravdu sexovat, rozhodně se chraň. Než se pustíš do hormonální antikoncepce jak tady některé ženy radí, zvaž všechna rizika. Nejsou to takové nevinné bonbonky jak se to tváří, a pro doktory je to především byznys. Doporučuji poznat svoje tělo. Kdy je ovulace, a jestli ji na sobě poznáš, vědět, že plodných je jen několik dní v měsíci a podle toho se dá zařídit atd.
Máš už pravidelný cyklus? Kdy ti začala poslední menstruace a kdy proběhl sex?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jak je to dlouho? Dojdi za mamkou, a pokud to jde, dojeďte pro tabletku po.