16DPO testy zatím takto ale podle krve dr.říká že hcg je málo a potrácím je ještě šance že se gestační váček ukáže? díky moc
To ti bral.krev jen jednou?
A víš kolik to bylo? Jen pro příklad, já jsem měla někdy okolo toho 20dpo 260. Taky prý celkem málo a teď jsem 24tt.
@mischaell Já byla na kontrole v úterý, to jsem byla 20DPO a nic nevideli..hcg jsem mela 1000...a vcera 22DPO uz sel vacek videt 😊jenvteda tezko rict, jaky si ty mela hcg
@valentovapetra tak já mám 17DPO tak snad he ještě brzy
A můžu se zeptat z jakého důvodu jsi byla na krvi tak brzy?
Nechápu proč běhat hned k doktorovi a na krev když tam je jasné že ještě nic neuvidí a bude akorát strašit. Počkala bych do 6 - 8tt a pak pokud nekrvácíš nebo nemáš jiné problémy šla na prohlídku
@mischaell já bych nešla tak brzy, jak sem sla...ale mela jsem problemy s mocakem...tak jsem radeji sla..😊 podle me, bylo brzy 🙂
To ti tu přeci nikdo nikdy neřekne. Na jakékoliv úsudky je brzy. Doktor při vyšetření stejně nic neuvidí. Ideální čas na objednání k lékaři je za ten měsíc. Já bych nějaké případné těhotenství úplně vypustila a uvidíš jak to bude. Zbytečně se nervuješ.
Jen tedy jestli jedete do ciziny, tak to není moc dobře načasované. Udělala bych si hodně dobré pojištění pro případ komplikací ☹
@dat souhlasim 😊
Já si myslím, že na takové závěry je opravdu ještě dost brzy, vždyť čárka na testu krásně sílý, navic 16 dpo jsou vlastně 2 dny zpoždění a to tam opravdu ještě nebude nic vidět, a zpočátku je hcg nízké, určitě bude vše v pořádku, je to na začátku
☺ Držím pěsti ✊
@mischaell drzim moc palce. Mne moje dr. rikala, at nechodim drive nez v 7tt, jenom bych se stresovala a je lepsi to nechat na prirode. HCG mas nizke, navic musis vedet, zda mas pravidelnou ms a ktery den mas ovu, aby to slo nejak urcit aspon teoreticky. Drzim palce, at je vse v poradku a dovolenou si uzijes🙂
@mischaell drzim moc palce.. kdyby se ti, cokoliv nezdalo, bolelo brisko pri jedne strane...supajdi okamzite k lekari..
Ono se rika, ze je v 6.tt brzy.. ale uplne pravda to take neni.. Zacatek tehu je proste riziko, kdy se muze cokoliv stat.. ja treba minuly tyden bojovala o zivot.. ( viz muj clanek) nechci strasit spis varovat.. podporit te v tom, ze chces mit ve vsem jasno...
Hodne stesti...
Díky moc za podporu hcg v pátek bylo 220 a dnes tam byla zatím malá dutinka je to na dobré cestě
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pokud je hladina hcg nízká a nebo klesá,pak se opravdu jedná o potrat a šance je velmi malá