Ahoj dělala jsem si test a vyšly // a pak jsem dělala znovu a už tam byla jen /, druhý den jsem zkoušla jiný test a taky nic :( myslíte že naděje tam je?
Na ultrazvuku se ti nic nepotvrdi, je brzo..byly všechny testy stejná citlivost?
Je tam duch 🙂 takoveho jsem mela u obou deti 👍
A jinak jsem vyzkousela 3 znacky testu, jeden vysel negativne (mama test) a dalsi 2 no name vysly pozitivni s duchem. Kazdy ma jinou citlivost, takze bych nepanikarila predem 😊
Nechápu proč děláš test 10 dní před ms!?
Deset dní před ms je teda pekelně brzo bych řekla
10dnu před ms delas test a už si i objednaná na gynekologii? To jako proč?
Vždy dokážu pochopit , že otěhotnět je velká touha a nedočkavost, ale nemá smysl testovat takhle brzy, kolikrát ani o tom nevíme a vše může odejít s opožděnou menstruací.
Ten test je vadný taky jsem takový měla adruhy hned ze stejne moce negativní
MS jsem ještě tenhle měsíc nedostala, měla jsem ji dostat ale před tím to přítel "pustil" omlouvám se předem že to tak píšu 🤦🏽♀️ a 10 dní zbývá do další MS
@jupikkk tak to znamena, ze mas uz peknou dobu zpozdeni, ze ti jedna menstruace vynechala. To by pak ten vysledek testu byl naprosto logickym vyustenim situace. Ale na to, ze mas tak dlouho zpozdeni (minimalne 20 dnu, kdyz mas do dalsi ms 10 dnu), je slaby. Takze za me neprosperujici tehotenstvi. Zajdi na gyndu.
Take jsem nejdrive nechapala proc testujes tak brzy pred MS. Ale ted uz to chapu. Zpodeni mas uz dost dlouho pokud by jsi byla tehotna test by vypadal uplne jinak. Tehotna na 90% bohuzel nejsi. Kord kdyz dalsi testy byli negativni.
Mě se objevila tak slabá čárka jako tobě... A ted jsem v 6 měsíci. 😀 Budu ti držet pěsti 😊
@sudylichozrout Ja jsem mela takovou čárku po 15 dnech zpozdeni, takze bych nehazela flintu do zita 🙂 A to jsem to mela slabe jen na 1 testu ze 3! No name znacka z lékárny. Mamma test atd.negativni.
já mám stejnou zkušenost. jsem 24dc a před dvěma dny jsem dělala testy a měla jsem oba dny duchy. dnes už nemám na testu nic, zato, mě pěkně bolí břicho. jak dlouho máš zpoždění ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jupikkk já tam vidím ducha žádný poplach ať nejsi sklamana ale držím palce to určitě vyjde a určitě si těhotná