Je ještě brzy na testování? 10DPO

denisamatyasek
22. bře 2016

Dobrý den. Jsem taková zmatená. Mám 10DPO. Asi 4DPO jsem utírala lehce krev, to bylo 2 dny. Hrozně mě bolelo v podbřišku až do křeče, ted už to je lepší, i když sem tam cítím. Dál mě bolí prsa, takový divný tlak a svědí mě bradavky. Do toho se přidali záda (bedra) a včera kyčle ☹ A celkově je mi tak divně. Do MS mám ještě týden a kousek, možná. Ten cyklus mám takovej divokej tak nevím pořádně. Mé první těhotenství jsem zjistila až v 5.měsíci, jelikož jsem normálně MS měla, tak právě úplně nevím zda se nějakou MS řídit 😀 TT (mamatest 10), jsem si dnes dělala a fakt po velikeeeem snažení něco najít tak tam vidim ducha všech duchů, ale spíš vsugesce asi 🙂 tak já nevím, je ještě brzy? Četla jsem, že některé jste alespoň zřetelnějšího ducha 10 DPO měly.

nikolasa
22. bře 2016

Myslim, ze ti nezbyde nic jineho nez si udelat test znova za dva dny. 😉 Asi nikdo ti tady nerekne jestli jsi tehotna nebo ne. Kazde telo je jine, nektere holky maji duchy uz 9 dpo a nekterym se duch objevi az par dni po vynechane MS. Asi by jsi rada slysela, ze jsi tehotna, ale to ti rekne jen test. 😀 Budu drzet palecky. 🙂

denisamatyasek
autor
22. bře 2016

No nebudu říkat, že ne 😀 njn tak zas čekat 🙂 Děkuji 😉

nikolasa
22. bře 2016

@denisamatyasek dej potom vedet 😉

denisamatyasek
autor
22. bře 2016

Je dám 🙂

rosalline
29. led 2017

@denisamatyasek ahoj, můžu se tě zeptat, jak to tenkrát dopadlo? 😌

denisamatyasek
autor
6. únor 2017

Ahoj. Nedopadlo, jen nějaké rozházené hormony či co. V červnu na to jsem podstupovala laparoskopii,aby se podívali proč mám večně bolesti a takto rozházený cyklus. nic nezjistili. No a teď v prosinci se konečně zadařilo 🙂

rosalline
6. únor 2017

@denisamatyasek díky za odpověď . Mám taky strašné bolesti ... ani laparoskopií se to nespravilo , jen zjistili jeden neprůchodný vejcovod. A tobě nyní obrovsky gratuluji 😃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru