Jde si nechat odebrat krev kvůli hCG bez doporučení?

mufffinis
7. lis 2014

Ahoj holky, nevíte zda si můžete nechat odebrat krev na přítomnost HCG bez doporučení nebo bez toho abyste navštívili doktora? Samozřejmě si odběr zaplatit? Jde mi jen o to, že návštěva MUDr. daleko, aby bylo něco vidět na UTZ, a přestože testům relativně věřím, přece jen bych to měla ráda ověřené z více zdrojů - jsem děsná 😀

Díky za rady a hezký večer

damae
7. lis 2014

@mufffinis Ahoj, podle všech informací to jde. Stačí přijít do jakékoli odběrny krve a požádat je o to. Snad to ani není tak drahé 🙂 Držím palce.

jpetraa
7. lis 2014

pokud vím, tak jako samoplátce si můžeš nechat odebrat krev někde v laboratoři

nonacek
8. lis 2014

@mufffinis ano jde to samozřejmne si to musíš zaplatit mne to stalo 200kc

majkylove
8. lis 2014

@mufffinis tak já čekala na návštěvu dr měsíc po pozitivním testu a abych se nezbláznila tak jsem chodila na odběr jednou týdně,platila jsem 220kč,ale za to uklidnění to fakt stálo pro mě 🙂

mufffinis
autor
9. lis 2014

Díky všem 🙂 jdu hledat laboratoř v Plzni 🙂

78marcela
9. lis 2014

@mufffinis také jsem chodila. Určitě by to měla dělat nemocnice. Já šla v Ostravě i ve Znojmě vždy do nemocnice. Nejdřív na pokladnu, tam jsem zaplatila 238 kč a pak s tím na biochemické laboratoře v nemocnici. Do dvou hodin byly výsledky.

keirra
17. pro 2014

Mělo by to jít ve většině, ne-li ve všech odběrových místech, takže i mimo nemocnice. Není potřeba se am objednávat, přijdeš v době odběrů (obvykle ráno), zaplatíš a krev ti naberou. Výsledky pak vyzvedneš nejspíš osobně, v nějakých lepších laboratořích ti to zavolají sami. Dobré je si ale předem zjistit cenu, já počítala, že to bude kolem 200 Kč a platila jsem 332 Kč (v Praze na poliklinice Prosek), to jsem mohla jít jinam...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru