Ahoj jde poznat těhotenství po 7 dnech pohlavního styku během 6 dne ovulace? Mám 9 měsíčního syna a snažíme se o holčičku kojit jsem přestala docházelo mléko.
Doufám, že se brzy povede mít holčičku ☹ Totiž na mně neplatí chození na WC to chodim od porodu 4x za noc, s prsou kvůli kojení to nejde poznat, stále se mi motá hlava, ale to trvá od prvního těhotenství. Jen jsem si všimla, že mi začíná smrdět některý jídlo co se vaří, dříve mi to vonělo a cítím v břiše a podbřišku menstruační bolesti.
No doufejme, že někdy se to konečně podaří ,když ne dnes tak zítra (jak se říká). Jediné na co se mohu nastopro spolehnout je když 14 nepřijde menstruace a po té test a návštěva lékaře. 🙂 Držte mi palce dámy ať příroda dá a poštěstí se to. ;)
A teď mně za bolelo v bradavkách jako když jsi těhotná.
4 dny po oplodnění těžko,to se ještě nestihne uhnízdit vajíčko takže ani tělo neví ,že je těhotný. Vsugerovat se dají příznaky jednoduše 😀 Což samozřejmě neznamená,že se nemoho zadařit...
Souhlasím s tou sugescí... ony ty vsugerované příznaky jsou vůbec ty nejsilnější 🙂 Chápu Tvou touhu po těhotenství, držím palečky.
Pěkné ráno jsem na této stránce poprvé a tímto bych vás všechny moc chtěla poprosit .
S přítelem se snažíme od října o miminko a v dubnu jsem dostala prvního menstruaci trvala cca 7 dní ted mi měla začít menstruace a zatím se nedostavila ...myslíte,že ještě může přijíd ?? A kdy si můž udělat těhotenský test? Děkuji 😉
Pokud máte nepravidelnou menstruaci (já ji třeba před braním HA měla naprosto nevyzpytatelnou), klidně ještě může dojít...Jinak se obecně říká, že testovat je nejlepší tak od třetího dne zpoždění, to už by mělo být něco vidět. Ale zasloužilé maminky jistě poradí lépe ze svých zkušeností. 😉
misula29 Děkuji za držení palečky snad se za daří doufejme, že se menstruace nedostaví jako zkušená maminka vím, že musím počkat na test až když mi 14 dni nepřijde. 🙂
Pardon ta odpověď měla patřit lotrinkas na mobilu se mi to blbě zobrazuje musím pak na manželův počítač. Jinak děkuji všem co zde přispívají.
Já vím dokážu si vsugerovat nemoc takhle sem občas chyběla ve škole myslela jsem, že mi je blbe a boli hlava a ona fakt horečka se vsugerovala. A už 12 let trpím na bolest hlavy každý večer ale bez horečky doktoři na nic nepřišli a jestli je to nádorcči něco horšího tak jsou blbý.
Určitě to poznat ještě nejde. Zahnízdění trvá nějakou dobu a v 1. týdnu těhotenství ani tělo samo ještě neví...
🙂
Byla jsem na 3. IVF 🙂 vkládali mi 2 4-denní embrya a za týden na to jsem měla pozitivní TT a HCG 142, o další týden později již HCG přes 3500, ale čekala jsem dvojčátka.
Za mě naopak co nejmíň se snažit nějaké ranné příznaky hledat a zaměstnat mysl jinak. Emryjku se nejlíp hnízdí nerušeně. Mám za sebou 4 roky snahy, 2xIVF, ale povedlo se až ve spont. cyklu, když jsem poprvé neměla čas zkoumat své zaručené "těhotenské " příznaky. Chápu ale, že tohle si člověk neporučí. 😀
jistý způsob bohužel neexistuje...
a mnoho ranných příznaků těhotenství se může objevovat i u menstruace 😉
je dobré se nějak zaměstnat... protože i když jde o těhotenství a podařilo se, tak na začátku je velmi křehké.....po potvrzení se čeká na to jestli je vše jak má, pak na to jestli bije srdíčko, pak na první screening atd.
pamatuju si jak u prvního těhotenství, které nastalo po nejrůznějších potížích, jsme měli s mužem pocit, že to je 40 týdnů nepřetržitých prohlídek a když se syn narodil tak to bylo jako bychom vyhráli v loterii 😅 😵
opravdu to ušetřilo moře nervů, když jsme si u druhého řekli, že tomu necháme volný průběh a nějak to bude... 🙂
@bachovy_esence_poradna souhlas, já mám teď nervy v 1. těhotenství po potratu a MT , no a každej radí - nenervuj se, buď v klidu, nemysli na to, že jsi těhotná, nechoď k doktorovi na UZ brzo, moc často atd....Ale já ať se snažím sebevíc, jsem vystreslá a každou poradnu vyhlížím jak smilování ....Takže taky vím, že radit holkám nemyslet na otěhotnění, je trochu utopie. Nejlíp se k "nesledování se" dojde jakýmsi vnitřním naštváním se na svůj osud. Prostě většinou když dojdou psychické síly na urputné snažení, tak pak to najednou hladce vyjde. 😀
Přeji pěkný den, mám dva dny spoždění MS jsem měla 1.4.2016 až do 7.4. myslíte ,že se může ještě MS ukázat? Děkuji
@existovat Může, 2 dny nic moc není. Ale nemusí. Uvidíš.
a jak dlouho by neměla objevit ?
a ten test by měl už něco ukázat?Když mi to teprve vynechalo 2 dny? Děkuji
@existovat Nespekuluj a zkus ho 🙂
bolí mě od včerejška v podbříšku a cítím se plně nemám hlad a to jsem nic nejedla ..prsa mě večer boleli ,ale divně jak když svěděli pořád jsem si je škrábala ...měla to z vás některá děkuji
@existovat Jasně že to tak ženské mají 🙂 Může to být ale i před očekávanou MS. Jinak fakt udělej test a nepřemýšlej nad tím, co by kdyby. Tím se nic nedozvíš.
Děkuji moc vám za odpověďi jdu si lehnout a pak šup do obchod pro test .. 😉 mějte se hezky 🙂
Jj nebudu to zkoumat, dnes jsem si dala u Máchy na Petříně pivo.....snad neuškodilo, je lepší neskoumat aby se to nezakriklo
Ahoj holky. mám dotaz. Snažíme se s přítelem o miminko ale zatím se nedaří. Cyklus mívám tak 30 - 32 dní. Poslední MS jsem měla 15.3.2016...zhruba za týden mi lékař také předepsal prášky na štítnou žlázu. začala jsem je ihned brát. Ted je to 49 dní a MSpořád nikde...Nic mě nebolí ale zkoušela jsem i těhotenské testy a negativní. Miminko bychom si moc přáli. Myslíte že to může být těhu ale testy to ještě třeba vůbec nemusí ukázat, nebo je to spíš změna toho že jsem začala brát ty léky na štítnou žlázu? Prosím o radu...
@pavlina339 Ahoj. Myslím, že po takové době už by testy rozhodně něco ukázali. Přirovnávala bych to spíše k těm lékům.
a mám jít na gyndu a nechat si dát vyvolávačku nebo dál čekat jestli je to jen opožděné práškama a MS dorazí? co myslíte?
@pavlina339 To já nevím, jestli vyvolávačku preferujete, nebo ne. Stačilo by třeba zavolat a zeptat se, jestli léky, které vám předepsal dr. na štítnou žlázu, mohou cyklus ovlivnit a dále se domluvíte.
Jinak píšete že máte cyklus 30-32 dní, což je dle mě v pořádku a ted vám to rozhodily ty prášky.
Ráno jsem slabě špinila tři kapky a menstruaci mám Mít 11.5. Uvidíme jestli přijde. To špinění bylo jen v šest ráno a teď ani vidu ani slechu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jen pro doplnění pohlavní styk jsme měli 3 dny před ovulací a dneska je to 4 den ovulace.