Dobrý den , chci se zeptat na příznaky těhotenství ? Mám celý týden příznaky . Bolesti v podbřišku, teplotu 37 , zvýšený čich . Mám teda asi tři dny před očekávanou menstruaci ale jsem trochu zvědavá. Snažíme se s manželem už rok o miminko ale pořád nic beru teda na podporu duphastol.
Tak to děkuju jsem tady prvních pět minut a hned takova ironie.
Monik111 děkuju moc
Ja jsem zadne priznaky nepocitovala a zjistila jsem to az z tehot. testu, a to kdyz uz jsem neverila, ze se nam to podari. Asi jsem moc neporadila,ale preju hodne stesti, at vam to vyjde🙂
Jak tu bylo psano. Udelej urco test 🙂 Ja se treba citila, jako kdybych tu menstruaci mela dostat. Ale neprisla. Pak pozitivni test a zhruba 2 tydny porad jen pobolivani v podbrisku az do zad. Az asi v 6-7 tydnu jsem se zacala citit takova "velka" :D , otekla, byla jsem nevrla, citila jsem snad uplne vse a nasledne priserne nevolnosti se zvracenim. Ale kazda to mame jinak 🙂 Drzim palce a urco dej vedet 🙂
@ivankaaa888 mas tam ducha. Drzim palce at neodejde s menzes, proto se ma testovat nejlepe tyden po vynechani.
Snad ti to vyjde.
@ivankaaa888 Take vidim ducha. Urco otestuj za par dni zase a dej vedet 🙂 Drzim palecky.
Moc dekuju urco dam vedet🙂
Kdyz jsem to ukazala pritelovi tak mi rekl ze to tam je od vyrobce predznaceny 😀No ja uz tomu po tak dlouhe dobe moc neverim ale modlim se😔
@ivankaaa888 tak ze vzkazuju ze neni a at zacne setrit 🙂 me ted dle jeho nazoru v brise tedy jiz 39.tyden kope vzduch 🙂
Ze pozdravuju chytrolina, pak jeste rekne ze porod zvladne za tebe 🙂
No nebudu se s nim dohadovat...je to chlap😁😉 jsem vazne zvedava testnu znovu v nedeli a uvidime.😊
@ivankaaa888 ja myslim,ze jo a bat se budes pravdepodobne ted uz neustale o toho prcka, potichounku gratuluji a tu mas moje. Uplne ty nejslabsi jsou 23 dc a ty posledni 32dc
Ja jsem dnes 27 dc ale nevidim to dobre...☹boli me bricho a pri milovani me to take bolelo.A treba prsa nic pritom kazdej mesic pred ms me bolej jak blazen.Ale nechapu potom ty testy nikdy jsem tam carku nemela vzdy bilo...treba to jsou cisty po tom clostiku😢
@ivankaaa888 gratuluju! To už bude jen sílit, neboj 🙂
@ivankaaa888 Ivi, prestan se stresovat jinak ti dam na zadek !
S tymto pristupem se zblaznis.
Nech to na mimi.
absintka19 dekuju za podporu...uvidime radeji s tim moc nepocitam...bych to pak obrecela.
@ivankaaa888
Ja ti to rikala 👏
@absintka19 Ano rikala😊😙 Jsem moc stastna😙😙😙
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luccy16 počkej vytáhnu křišťálovou kouli a podívám se. 😉 na co si dělat těhotenství test, když holky na modrém konikovi znají odpověď na vše, že? 🙈🙉🙊