Zdravíčko
Měla bych takový dotaz, jestlii se může jednat o mimi nebo ne. Ovulaci jsem měla 4.2.2016, ten den jsme se snažily. Asi dva dny po ovulce se objevila celkem silná bolest v podbřísku, za pár dní se objevilo i celkem velké množství hlenu a dneska jsem začala špinit. Bazální teplota se od ovulky nezměnila je pořád stejná. Vím že je na test ještě brzy ale zajímalo by mě co si o tom myslíte 🙂 předem moc děkuji za všechny Vaše názory 🙂 😀
Dobroš takže ještě týden si počkáme 🙂 moc děkujeme
@nikolettefallen vubec neni zač 🙂 klidne bych počkala i o par dni dele i když kdo to ma vydržet že? 🙂
Ahoj mám úplne stajne příznaky, i časem mi to sedí s tebou 🙂. 4.2. Ovulace, po 3 dnech křeče v břiše a pak mě dost bolelo poslední 3 dny v bedrech a dnes spineni... Tak se uvidí co z toho bude... Taky mám nafouklé břicho což normálně nemivam...
@nikolettefallen vim ze bych měla počkat taky jeste aspon týden, ale láká mě testnout se dřív... 🙂
Musíme si počkat 🙂 uvidíme 🙂
Ahoj snazilky, chci se zeptat...muj cyklus je 38 dni...26 den cyklu probehla ovulka a s pritelem jsme na to hned vlitly....dnes jsem 5 dni po ovu..jeste vcera vecer se nam pri sexu objevil naruzovely vytok ale byl jen trosicku na toaletaku...dnes rano mi poklesla bazalni teplota zhruba o 0,2 ..myslite ze to mohou byt priznaky tehu? Jinak mi zatim nic neni..
No ja BT vůbec nemerim zatim tak moc nevím...
@pavlina339 muze jit o nidacni pokles. Takovy pokles je potencialnim ukazatelem, ale vubec to jeste neznamena, ze z toho tehotenstvi nakonec bude.
@nikolettefallen to, co popisujes muze byt naprosto cokoliv. Nakolik jsi si jista, ze byla ovulace toho 4.2.?
Tak na 80 %. Dělala jsem si testy a byli pozitivní
@nikolettefallen toho 4.2. byly positivni?
@nikolettefallen ahoj. Někde jsem četla, že k nidaci dochází cca mezi 6-10 dny po ovu... Takže teoreticky.... ;)
Tak uvidím no ale byla bych ráda už se snažíme o maličké půl roku 🙂
@nonnni jojo právě že jo schválně jsem je dělala 2X pro jistotu 🙂 :D
@nikolettefallen tak jestli byl 4.2. positivni, tak ovulece prisla az cca den/dva pote...coz by korespondovalo s tou ostrou bolesti o dva dny pozdeji, casto je proces prasknuti folikulu a vylouceni tekutiny do dutiny brisni je pro hodne zen bolestive. Ovulaci bych tipla na toho 6.2., ten hlen by to i potvrdil a tohle bych videla, jako u kolegyne, jako nidaci...ale jestli z toho bude tehotenstvi, to ti ted jeste nikdo nepovi...
@nonnni No já právě čekám stejně dřív jak 20. Února se to asi nedozvím. :/
@nikolettefallen mno...to zalezi...ja mela, u prosperujicich tehotenstvi test s duchem kolem 10. DPO, ale kazdy je jiny...zkus koncem pristiho tydne a uvidis🙂 Nebo proste pockej na MS, ale to ja nikdy nedokazala😉
No s tím čekáním se znám :D to se nedá vydržet 🙂 počkám do pátku 🙂
@nikolettefallen no, nedá... 🙂 já jsem nakonec vyměkla a koupila jsem si nějaký prý extracitlivý test co dává výsledky čtyři dny před očekávanou MS... tak držím palce, ať se zadaří 🙂
Ahojky,
prosím o váš názor. Už jsem sem jednou psala a pořád nevím jestli ještě doufat v mimi nebo ne....Mám cyklus 38 dní, 26 DC proběhla ovulka...4 den po OVU se mi objevil narůžovělý výtok (jen ale slabě, co by na toaletním papíru bylo vidět, další den nic) Dnes jsem 7 dní po OVU a ráno silnější krvácení skoro jako MS. Myslíte, že je to opravdu MS nebo může jít i o něco jiného spojeného s těhu? teplotu mám pořád vysokou než před OVU.
@pavlina339 myslím že to máme fakt úplně stejně 🙂 :D
@pavlina339 já to takhle měla a bylo to tehu.
@nikolettefallen dokonce u vsech mych trech deti, normalne jsem si zapsala do kalendare ms jenze ona druhy den nepokracovala
Tak uvidíme jako byli by jsme rádi 🙂 snažíme se sice zatím půl roku ale i tak 🙂
Tak uvidíme jako byli by jsme rádi 🙂 snažíme se sice zatím půl roku ale i tak 🙂
@nikolettefallen jak říkáš..máme to stejné, taky se snažíme přesně půl roku...už bych se taky ráda dočkala těch // čárek....tak třeba se nám to povede oběma stejně když máme stejné příznaky...nebo obě zase nic ☹ držím pěsti
@pavlina339 Já tobě taky 🙂 snad se konečně zadaří 🙂
Tak bohužel nic :/ tak snad příští ovulka už to jistí 🙂
JJ. dnes ráno test a taky nic....ach jo.....snad se dočkám příští ovul
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj tak od 4.2. je zatim opravdu moc brzo jelikož opl.vajičko putuje do delohy 5-6dni a teprve pak se začne uhnizďovat počkej si na menstruacia pokud nedojde teprve pak se testuj 🙂 ale držim palce