Jaký máte děvčata názor, prosím?

vuse
25. led 2025

Holky co myslíte? V prvním testu vidím ducha, je ze středy, ve čtvrtek jsme si dělala digitální a byl negativní a včera ty dva co jsou na druhé fotce? Zpoždění 3 dny, bolest v podbřišku, týden únava, dneska už bolí trochu i bradavky.

lencaa11
25. led 2025

@vuse horní jsou pozitivní 🍀👍

vuse
autor
25. led 2025

@lencaa11 Leni, už jsem Ti psala moc děkuji 🥰

jaja01k
25. led 2025

Testy jsou pozitivní, jsi těhotná.

vlasta1981
25. led 2025

@vuse jsou pozitivní..gratuluju

vuse
autor
26. led 2025

Holky zeptám, se 😔 zpoždění mám 5 dní testy jak píšete pozitivní i já si to myslela a včera ještě tento a dneska od rána špinění? 😔

lencaa11
26. led 2025

@vuse špinění ještě nic neznamená je to na začátku úplně normální nesmí se teda objevit čistá krev ...byla bych v klidu a měla odpočinkový den

vuse
autor
26. led 2025

@lencaa11 Leni no uvidím, mám od noci i horečku, asi jsem to chytla od syna, takže dneska určitě odpočinkový den bude 😔 snad to bude v pohodě 😔

vlasta1981
26. led 2025

@vuse ja spinila do 12tt pak se to uklidnilo ...brala jsem ale Ascorutin 3x2 tabl. Pokud to není čerstvá krev tak je to skoro normální .

vuse
autor
26. led 2025

@vlasta1981 děkuji moc, ráno trochu špinění taková hnědá krev od odpoledne nic.

vlasta1981
26. led 2025

@vuse nz. Můžeš si koupit ten Ascorutin (doporučila mi Dr v porodnici )a nebo jíst denně pomeranč .

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru