Osobní mini průzkum 😀 Jaký je podle váš nejlepší, nejspolehlivější těhotenský test?
Mamatest a dr. Max 🙂
dr. Max jsem měla mockrát a vždycky mi ukázal všechno tak, jak mělo být 🙂... při těhotenství dvě čárky, při planém poplachu opravdu bílo...
mamatest 😎
za mě jedině mamatest 😉
U mě,který koliv,ale nejvíc věřím GSmamatest10
GS Mamatest Comfort 🙂
GS mamatest 🙂
GS Mama - určitě ne !!! 😠 😠 ukazowal mi 3 dny pořád naprosto čistý test i když jiné testy stejné citliwosti mi ukazowaly 2 jasné čárky - a máme Matýska ... nawíc se mi 2x stalo že byly testy w balení s potrhaným tím nasákawým páskem, takže nefunkční .... za mně nejlepší je Dr.Max
Dr. Max, citlivost 10, ukazuje dříve než mamatest s lepší pigmentací čárky (rychleji zesiluje), cena za 2 ks 29,- 🙂
Mamatest nejlepší a možné lépe ukázal ten méně citlivý..a naopak nejhorší best ☹ Jinak nejlepší těhu test byl ovulační test, jaj, to byly dálnice hned od začátku.
Ten, co ukáže, že jsem těhotná, když chci 🙂 A ten, co ukáže, že nejsem, když nechci 😉
vždy jsem měla jen Best a to co ukázal byla vždy pravda 😉 😉 😉 😉 ale nikdy jsem se nezabývala duchařinou
GS Mamatest
já zkoušela Mamatest i obyčejnej Penino těhotenskej test 🙂 a ukázal ducha i později silnou čárku - bylo docela brzy testovat, proto duch a já nemohla vydržet 😉 jsem v 20.týdnu 🙂
mamatest
mamatest 🙂
test z dr.max 🙂 u Chár mamatest ale bohužel ten šel s kvalitou hodně dolů 😒 😒 😒
mamatest
🙂
dr.max,z mamtestem ma moje okolí špatnou skušenost,třeba kamaradce neukázal tehu do 3mesíce,ale podle doktora jsou všechny testy srovnatelny,nejspolehlivější je krev
Pepino, Best, klidně i ty obyčejné z Tesca, DM, ... Mamatest nedoporučuji, také mi ukazuje ducha až ve 3.měsíci
za mě jedině mamatest 😉
Benu
Dr. Max.. ukazuje nejdříve..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
za mě mamatest