Jak se projevuje uhnízdění vajíčka?

deneris_targerien
11. lis 2015

Ahoj holky,

o mimco se usilovne nesnazime, nechavame tomu volny prubeh. Proto vubec nevim kdy mam ovulaci, nevim zda ji ani poznam.
Nechraneny styk jsem mela 15 a 17 den cyklu. Zajima mne jak poznam uhnizdovani vajicka a za jak dlouho od oplodneni se tak deje?
Mam cele dny takove divne tlaky v brise v podbrisku a takovy zvlastni pocit mezi nohama 🙂) nevim jak to popsat takove simrani...

Muze to byt uhnizdeni nebo teprv ovulace? cyklus mam normalne 28 dni a posledni MS byla 26.10..
Děkuji za postřehy 🙂

maja2512
11. lis 2015

Ahoj, ja jsem měla pozitivni oči test v sobotu. Ted taky čekám co se z toho vyvrbi. Boli me v podbrisku a mám hustý bily hlen. Tot zatím vse. Minuly měsíc jsem samovolně potratila v 5.tt

aaddeellaa
11. lis 2015

@deneris_targerien Ahoj, mám teď úplně stejné pocity jako ty. Dokonce jsem se tady na to i včera ptala, co by to mohlo být.

deneris_targerien
autor
11. lis 2015

@aaddeellaa a co ses docetla vcera? Me by to teda zajimalo co to muze byt...mozna si vse jen vsugerovavam

bajana
11. lis 2015

@deneris_targerien ovulacia sa prejavuje vytokom ako vajecne bielko a ovulacnymi bolestami, pri cykle 28 dni by mala prebiehat zhruba v 14DC
uhniezdenie vajicka prebieha okolo 4-7 dni po ovulacii a okrem spinenia (ktore nie je "povinne") nema ziadne priznaky....su sice zeny, ktore tvrdia, ze citili uhniezdenie, ale skor si to len nahovaraju.....tak ako si teraz s tebou hra tvoja psychika a citis vsetko mozne....realne este nic citit nemozes, ak by si aj bola tehotna....urcite ti tu mnohe napisu, ako nieco zarucene citili, ale uz ti nenapisu, ze to iste citili aj pri neuspesnych pokusoch...takze trpezlivost, kys.listova a test v den oneskorenej MS...nic ine ti teraz nepomoze....drzim palce

lv
11. lis 2015

ahoj, já na sobě poznám ovulaci až po 2 porodech, uhnízdění jsem nepoznala (nešpinila, nic) ani jednou.

aaddeellaa
12. lis 2015

@deneris_targerien Ahoj, vůbec nic. Jen že nejsem jediná, kdo to tak má a vlastně to nic neznamená. 😒 A ty, které už tyto pocity přešly, tak těhotné nebyly.

rousss
1. črc 2016

Chci se zeptat je možné mít 8den po ovulaci bílí,hustý hlen a hnědé špinění,a že by to bylo známkou uhnizdování co myslíte? je nějaká naděje? Snažíme se s přítelem o miminko první měsíc. děkuji za odpovědi

kitickakiki25
27. říj 2017

Já sem mela ms holky a po pár dni sem spinela bolelo mne pod břicho udělala jsem si tes a pozitivní mnel to taky tak někdo .... 🙂 ze mel MS a pak spinela bolelo ho pod břicho a byl tehu

hanulebrabec
17. zář 2023

@rousss já si mzslim že tam je spíš něco blbě hormknalne já to měla kazdy cyklus

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru