hezký večer všem, mám takovou otázku,týká se mého děložního čípku. Od ovulky mi příjde, že je pořád měkký kolem otvoru a že je snad ještě otevřený. Doslova cítím tu dírku uprostřed čípku a je to kolem pořád měkké a jakoby vystouplé. Máte s tím někdo zkušenosti? co to může znamenat? je to vůbec v pořádku? Může to značit těhotenství? nebo snad že brzy příjde menses? mám teprve 7 dní po ovulce a dalších 7 před sebou, než by menstruace měla přijít.
Miminko bych ráda, snažíme se už dlouho a furt se nedaří, ani clostilbegyt napoprvé nepomohl, teď jsem ho brala podruhé.
Taky říkám,ze nijak 😁 Jsem to zkoušela a ještě jsem si říkala,ze nejsem těhotná,ze je hned krátký,hned dlouhý no a byla jsem těhotná. Teď když si myslím,ze čípek je jak v tehu ma byt,tak těhotná nejsem 😀
Mám něco podobného. Jsem asi 14DPO a čípek si dělá co chce, jednou je krátký a měkký, pak zas hned dlouhý a tvrdý. Do toho mě bolí týden už prsa, tak si říkám jestli to není přicházející MS. Čekàm že přijde zítra nebo nejdýl po zítří. Jinak test v ponděli a negativni.
Já těhotenství poznala podle čípku, sledovala jsem ho cca třičtvrtě roku před otěhotněním. Vždycky před menstruací se mi zdál jiný- krátký, dlouhý, tvrdý měkký. Byla to asi dost psychika. Ale když jem opravdu otěhotněla byl tvrdý a protažený jak nikdy za toho třičtvrtě roku a opravdu zavřený. Také jsem četla, že s clostilem nemá cenu ho sledovat a mě taky přišel pokaždé jinej s ním.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No ja ti reknu , ze jsem se to snazila vyzkoumat. A to jsem fakt vedela jak a kdy vypada muj cipek. Ale neslo to...Az potom - cca po tysnu vynechani ms a mozna jeste pozdeji, sel uuuuuplne dozadu a byl uuuuuuplne mekky , tak jako nikdy. A takovy ten tehu hlen - tj. takove bile kousky zele (jiny nez pri kvasinkach nebo pri neplodnych dnech) a to taky az tak pozdeji.
Jedine podle ceho slo tehu trosku predpokladat byla bazalni teplota 🙂 jinak fakt nic- pak az test a pak se pridaly vsechny priznaky. 😉