Jak poznat těhotenství?

nevimjak_
23. lis 2024

Jak poznat tehotenstvi po 2tydnech? Dnes rano jsem delala tehotensky mamatest a vysel negativni je to 14dni po styku a jsem docela nemocna a mam rymu boli me oba dva boky ale vcera jsem delala sedy lehy asi 30 a nejsem na to zvykla je mozny ze to je tim? Nebo priznaky tehotenstvi

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@nevimjak_ a zapomnela jsem ze mam za 5 dni dostat MS

swan42
23. lis 2024

@nevimjak_ jako ze ryma je priznak těhotenství?
Pockej, az/jestli prijde MS a po ni si udelej test znova.

ileni
23. lis 2024

@nevimjak_ to se teď budeš ptát každý den? Po 14 dnech by to test už ukázal... příště více přemýšlejte, než něco uděláte, člověk musí to všeho dozrát.

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@ileni diky

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@swan42 no citim se takova slaba normalne kdyz je clovek nemocny

swan42
23. lis 2024

@nevimjak_ furt nechapu, jak by to melo souviset

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@swan42 jen se ptam takze to s timhle nic nesouvisi? Ja sem si to googlila a vyhledalo mi ze ano mam jen stres tak gse googlim ale radsi sem se zeptala tady dekuji za odpoved😊

lv
23. lis 2024

Test si dělej, pokud ti vynechá menstruace, do té doby je to zbytečné

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@lv kazdy mi rika neco jiny

lencaa11
23. lis 2024

@nevimjak_ to už by test ukázal

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@lencaa11 dobre dekuju budu se snazit byt klidna

eviicka
23. lis 2024

Hlavně příznaky těhotenství se obvykle objevují až později, kolem menstruace jsou obvykle stejné jako ty předmenstruační. Takže bys nejspíš necítila nic, a naopak ze stresu si teď vsugeruješ naprosto cokoliv...

vlasta1981
23. lis 2024

@nevimjak_ pět dní před ms ? Nikde není dáno že má ukázat pozitivitu. Mne ukázal až pět dní po zpoždění . Nezbývá než počkat .

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@vlasta1981 s pritelem jsme meli pohlavni styk 9. Bez ochrany ale hned treba po 30s ho vytahl a ani kapku se do me neudelal nebo mi alespon rikal ze si tim je na 100% jisty ale k tomu testu, vyhledala sem si kdy si muzu udelat tehotensky test vyhledalo mi to 10-14 dnu po styku test jsem delala dnes rano hned jak jsem vztala bylo mi receno ze se to takhle delat ma je vazne mozny ze se plete?

lv
23. lis 2024

@nevimjak_ včera, nebo předevčírem, když ses ptala, jsme psali o tzv. preejakulátu, tzv. kapičce touhy, ta se z penisu dostane dávno před vyvrcholením, tedy ji nemůže nějak ovlivnit, jestli ji do tebe dál-nedal, a může obsahovat spermie. Jelikož to zasunutí bylo chvilku, pravděpodobně se nic nestane a těhotná nebudeš.

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@lv ja se tak strasne bojim nejde mi to dostat z hlavy je mi 15, vazim 40kg ruky mam jak tycky nejsem na nic pripravena polud budu tehotna je semnou konec

nevimjak_
autor
23. lis 2024

@ileni ja se moc omlouvam ze tady takhle spamuju ale ja si nemuzu pomoct mamku s tim nechci zatezovat starosti ma moc

swan42
24. lis 2024

@nevimjak_ hlavne bys asi predtim, nez zacnes sexualne zit, mela pobrat trochu rozumu a nesouhlasit se stykem bez ochrany.
Zjevne na tenhle druh zabavy jeste nejsi pripravena.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru