Jak poznám těhotenství bez testu? díky
Já sem poznala těhotenství: Nateklá prsa, bradavky mě boleli, nevolnost, bolení v pod bříšku, hodně pitného režimu a časté močení. Ale hlavní je ten test. Kup si 2! První je vždy takový divný a druhý je officiální
Me bolela prsa, bolelo me v podbřišku , nechutenství - navalovalo se mi skoro z kazdeho jídla ale nezvracela jsem.
První tehotenství jsem poznala až z testu po vynechání MS. Druhé jsem poznala sama ještě před testem podle citlivosti prsou a bradavek zvlašť. Nevolnosti se rozjely o par tydnů později.
Pokud si měříš bazální teplotu, tak spolehlivě poznáš těhotenství tak, že bude zvýšená více než 18 dní
Nijak....u každého je to jiné. Buď budeš mít nějaké těhu příznaky, vynechá ti menstruace, a nebo taky budeš menstruovat, cítit se dobře a těhotenství poznáš až když ti vynechá 2 nebo 3 menstruace - můj případ 😅
Bez testu a bez doktora nebudeš mít jistotu v ničem 😵
Já jsem to poznala tak, že cyklus neprobíhal obvyklým způsobem. A to velmi brzy, dávno před testem!
ja jsem uz před udelanim testu vedela, ze je neco jinak. proste nebyla jsem ve sve kuzi, při pohledu na jidlo mi nebylo dobře ( a zvlastni , ze i na jogurty, které normalne miluji a musim mit každý den).... otěhotněla jsme jen 3 tydny po vysazeni antikoncepce a uz 10 dni po aktu ( vim to presne , protože pak byl manzel na skoleni), jsem si dělala test a uz mel slabou carku, za další tyden uz byla docela silna...
Já jsem to zjistila pátý den po vynechané MS, kdybych neměla pozitivní test a potvrzeno od doktorky, tak bych skoro ani nevěděla, že jsem těhotná... žádné bolesti prsou, nechutenství, nevolnosti, zvláštní chutě...
Ahoj 🙂 Snažíme se s přitelem o miminko.. Vždy máme krásný sex během mých plodných dnů, ale nějak nám to nejde.. Je chyba ve mě nebo v něm?? Gynekolog mi říkal, že jsme oba zdraví a plodní.. Tak v čem je problém? Já četla, že na to má vliv nepravidelná menstruace, kterou mám.. Jinak jsem úplně zdravá.. A na potratu jsem nikdy nebyla 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Podle nateklých prsou a že je ti celkem blbě ... ale odpověď ti dá až test ... příznaky jsou u každého jiné !!!!