Dobrý den, dnes meškám druhý den s menstruací na testu je vidět slabý duch mám ale růžový výtok. Máte prosím zkušenou udrželo se případné těhotenství. Můžu nějak podpořit udžení? Nějaké rady prosím už rok se snažíme a pořád doufám a chci udělat maximum aby se povedlo 🙏
To vypadá mnohem lépe.👍 Teď je to, ale fakt na přírodě. Nebo se ještě někdy bere utrogestan nebo nějak tak, ale ten předepisuje doktor. To špinění může mít spoustu důvodu a nemusí to hned znamenat, že je něco špatně. Nejlépe uděláš když se hodíš do klidu 🙂 i když chápu, že hlavě neporucis 🙂
@pe90tra Krása, takhle to postupovalo i v mém případě. 😉 Ten Utrogestan se zkusit může, taky jsem ho měla, ale můj Mudr říká, že je to stejně k ničemu, že je to spíš jako psychologická berlička, tak nevím. Ale asi se tím nic nezkazí, i když já bych už do toho nešla, protože jestli mi to nespouští těhotenskou žloutenku... Kdo ví...
Krásný den. Moc vám děkuji za podporu. U lékaře jsem byla stále mám totiž občasné krvácení během dne (chvilku nic a pak čerstvá krev) podle odběru bych měla být v samém počátku těhotenství. Hrozně se bojím aby se povedlo. Nevím jak ještě více podpořit udžení. Stalo se i někomu z vás že měl občasné krvácení během dne?
@ajja87 ja mela u prvni dcery ducha i 3.den meskani a vse bylo v poradku,jen se narodila drobnejsi....u druhe jsem mela ano dalnice,ale u tretiho tehu opet duch,bohuzel potrat v 10tt,ted mam opet 4.den zpozdeni a teprve duch,tak cekam, co bude...
@pe90tra v zacatku je to bud a nebo, je to tezke, ale nic se s tim neda delat,jen zabavit mysl a cekat
@pe90tra tomu rozumim, bohuzel opakovane testovani nic nevyresi, bud je tam vse v poradku a bude to dobre, nebo uz ted je tam nejaka chyba a nedopadne to...je tezke to prijmout, sama jsem za posledni 3 mesice 2xpotratila😔 na druhou stranu,lepsi hned v zacatku nez pozdeji,lepsi kdyz si miminko vezme priroda zpet,nez tezce postizene miminko...drzim palce,at vse dopadne dobre🙂
Hele teď je to fakt již na přírodě. Zkus se na to neupinat i když samo lehce se řekne 🙂 já byla v obouch těhotenství hrozny nervák 🙂
@lobella ano to máte pravdu právě že nám se podařilo až po roce a půl vůbec tento zázrak že na testu jsou krásné vytoužené 2 čárky. Určitě je to o přírodě že ta sama rozhodne ale ráda bych udělala maximum aby bylo těhotenství prosperující a vytoužené miminko zdravé. Čím déle se snažíme tím více jsem se trápila že menstruace došla a teď mam naději 🙏🙏❤️
Jo a už bych taky netestovala. Já si třeba dělala test den před návštěvou doktorky v 6tt a ten test byl slabší než v době Ms přitom vše bylo v pořádku. Jen jsem se totálně vystresovala
@pe90tra myslím že tohle je snad nejhorší stres test vám neřekne zda je TT v pořádku test přece reaguje na hcg v moči je to úplně zbytečný se tím tak to znepokojovat samo tělo ví zda to TT je ok či ne a dá to najevo věřila bych svému tělu a byla víc v klidu test vám nic nezachrání kdyby bylo něco špatně to může nastat za 9 měsíců kdykoliv radši si dej te zákusek kafe a užívat každý den ☘️☘️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nechci zklamat tvé iluze, ale podle mě druhý den meškání by na testu už měla být více méně dálnice,jak tady holky říkají...ale třeba tu někdo takový je kdo měl pouze ducha