Ahoj, zhruba týden po ovulaci jsem začala lehce špinit, světle růžový výtok. Od te doby lehce špiním s přestávkami už asi 5 den. Jen ale trosku, poznam jen kdyt jdu na malou. Menses mám dostat v neděli 5.4.. nikdy jsem ještě takto nespinila. Měla jste některa podobné problémy a byly jste těhotne? Mohlo by byt už vidět na testu? Děkuji za odpověď
Ahojky, tak já mám to samé, ale asi 4 - 5 DPO. Včera večer růzový výtok jen kapička na spodním prádle, dneska ráno už silnější, ale taky jen na papíře, je to tak na jednu intimku a za pár hodin to ustálo. Zajímalo by mě taky, co to může znamenat. Byla jsem docela vyplašená a chodila jsem každou chvíli na záchod se kontrolovat a fakt to jen tak odeznělo. Břicho mě nebolí, jen když dlouho sedím a potom se postavím, tak to zabolí jako MS, ale to je vše. Mám spíše zimnici, pnutí v prsou, samé akné, a šíleně jsem unavená, že mám pocit, že do večera prostě v práci jen tak nevydržím 😖
zakladatelce už asi néé,ale někomu to jistě pomůže..já jsem po ivf a 6 den po transferu jsem začla mírně špinit, 7 den jsem také špinila a to hodně , 8 den na 2 hodiny červená krev , 9 den zase špinění silné a pak jako když utne nic a jsem těhu , u mě za to mohla překrvená sliznice.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
takhle jsem to měla předminulý cyklus a byla to cysta 😒