Dobrý den,chtěla jsem se zeptat-jak dlouho po vynechání menses jste meli na těhotenského testu čárku? Já jsem je mela dostat 16.4....K lékaři jdu az příští týden, ale radši se moc neraduju, kdybych byla tehule, tak bych už mela na testu aspoň ducha,ne?
10 dní po vynechání jen duch
V den vynechani uz silna carka. Ovulace vis kdy byla? To je dulezity.
Tak 3 týdny po vynechání .. Nejspíše se mi ovu posunula těsně před ms 🙂
Mela jsem II az 14 dni po terminu ms. Nekdo ji tam ma uz v den ms.
Zkus test zopakovat po par dnech (ja nemela ani ducha a pak najednou dve silne 😉 )
V den ms už jasně dvě čárky
já u první holky měla ultrazvukovou fotku miminka v kapse,těhu průkazku vystavenou .Těhotenský test dělaný před třemi týdny negativní..a to jsem šla na recept pro antikoncepci..a nikdy nezapomenu na větu....no musím Vás zklamat ale recept nevystavím...jste v desátém týdnu.....já něj koukala jako jojo a dostala jsem záchvat smíchu..antikoncepci jsem brala totiž už třetím rokem
Ahojky holky. Ja,kdyz jsem cekala dceru,mi test neukazal tehu ani v 6.tydnu tehotenstvi. Az o dva tydny pozdeji mi to teprve ukazal utz. To jsem uz byla 8+5 .Ja od te doby testum moc neverim . Ted jsem dva a pul tydne po styku,nedavno probehla takova zvlastni menstruace, a uz druhy den mi je nevolno,mam hrozne tlaky v podbrisku a semtam neco ze sebe vyzvracim. Nevim co si mam myslet. Poradite,zda koupit jeste test,nebo zajit rovnou na gyndu?
@veruleberule91 kup si digitální, je sice dražší ale spolehlivý 😊
@renuliena tak to me nenapadlo,dekuji moc. Zitra rano pro nej hned poletim :D 🙂
@veruleberule91 moc drzim palecky 🍀 🍀 🍀
Ahoj holky, může mi někdo poradit, zda jste řešili něco podobného. Tři měsíce jsem měla cyklus po 3 týdnech. Momentálně krvácím 7 den, předtím týden spineni se zpožděním 8 dnů. Test negativní ☹ snažíme se o miminko. Jsem z této situace dost vykolejena. Ještě se mi nestalo. Vždy pravidelná ms.
Já osobně bych na ovu už nevsázela😅
Všechny těhotenství (2 děti i 5potratů) jsem poznala hned.Duchy jsem měla i před MS.
Ovšem u posledního (nyní 29tt) jsem neměla tušení.1.11.začala MS,5.skončila.Pak byla ovu.Asi dva dny na to jsem začala krvácet(17.,18.) a onen sex proběhl až 21.11.Další MS se nedostavila,ale dle mých poctivě zapsaných údajů jsem být těhotná prostě nemohla😂Pozitivní test vyšel až 5.12.a to dost silný,přesto na UTZ byl jen mikro gest.váček.S gyn jsme mysleli,že jsem těhotná fakt malilinko a při další návštěvě kdy jsem měla být cca 8tt se prcek vyšvihl na cca 11tt😂Zmatené a záhadné.A podotýkám,že k početí opravdu nemohlo dojít jiný den(tedy v té době).
Ahojte holky,tak o5 přispěji mým dotazem 🙂 . Jsem celkem zmatená,všechny testy negativní,včera na gynekologii nic vidět nejde,ale nevylučuje se,prootže mám zvětšenou sliznici, Jak jsem psala kdysi,mense sbyly velmi divné,sem tam mi ukápne kapka mleziva ,ranní nevolnost. Na utz všechno čisté,akorát teda nevím,zda se mi tam někdy ukáže ta malá fazolka🙂 Měla tu některá z vás tyhle problémy plus zvětšenou sliznici ? A byla těhotná ? Jsem z toho už strašně mimo :D ale že by se skoro po 3/4 roku zadařilo ? 🙂
@veruleberule91 a nemas problem s hormony? Resil to s tebou nekdo nekde? To mlezivo by totiz nemuselo indikovat tehotenstvi, ale vyssi hladinu prolaktinu. Coz by moho zapricinit i divnou ms a vubec vsechny tve potize.
Ale drzim palce, at jsi v poradku a jedna se o tehotenstvi 🙂
@letadylkokane nene,hormony mám dobrý ,chodím pravidelně na kontroly,tam je to cajk.. noo..u dcery mi to dělalo v 6. týdnu ... mlezivo ..ale to už mi teklo dá se říct proudem :D teď nevím,možná plaším...ale tak každá snažilka to zná,jakýkoli náznak už bere jako těhotenství :D budu se modlit 🙂 a děkuji 🙂)
@veruleberule91 tak já v listopadu měla to samé, mlezivo mi teda neteče ani teď v 35tt, ale měla jsem vysokou sliznici a nic tam nebylo vidět a to mi mudr rekla že tehotna určitě nejsem, až po týdnu když jsem šla na kontrolu tak už tam byla bublinka, držím palce a dej vedet🍀🍀🍀
@renuliena juuu to je krasne,dam urco vedet. Dekujii moooc 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
každá to má jinak ... já třeba ani ne týden po vynechání jsem si dělala test a měla jsem ho jasně pozitivní ... jsou ženské, které si udělají test a ani po 14ti dnech se neukáže pozitivní a přesto se dozví že jsou těhotné ... já to vlastně poznala už po třech dnech vynechání, protože mě boleli prsa víc než by měli a měla jsem prostě hned na začátku těhotenské příznaky .... těhotenství jsem naštěstí měla po celou dobu bez problému až od 28 týdne jsem měla komplikace .... kdybych na začátku neměla příznaky a neměla pozitivní test + prokázání u gynekologa + vynechání menstruace tak dlouho nevím, že těhotná jsem dokud by mi nerostlo bříško, což začala taky později :D