Jak dlouho po nidačním špinění vám test ukázal //?

pankafe
25. únor 2015

Ahoj holky,

zajímá mě zkušenost vás, které jste to zažily. Zajímalo by mě u vás, které jste zažily nidační (uhnizďovací) špinění, tak jak dlouho poté se vám na testu ukázaly //? Bez ohledu na to, kolikátý to byl DC nebo DPO.

Moc díky za odpovědi 🙂

sisstin
25. únor 2015

@pankafe ja mela nidaci 13. a dneska jsem objevila ducha 😉

sisstin
25. únor 2015

@pankafe dle fertility byla ale ovu az 16., tak si vyber 😅 kazdopadne jsem byla na tacatku mesice a bohuzel i ted nemocna, takze v tech teplotach mam maglajz...

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin Takže jsi toho 13. měla ovulaci, ne nidaci, ne? Mně zajímá, od kdy po "zavrtání" vajíčka se na tt ukážou //. To hnízdění se udává cca 7-10 dní po ovulce..

sisstin
25. únor 2015

@pankafe no mela jsem krvavej chuchvalec hlenu, coz se udava, ze by to mela byt nidace 😉 dle ovu jsem dneska 9DPO a duch je uz, takze sama nevim, kdy ta ovu byla...

sisstin
25. únor 2015

@pankafe zpozdeni MS mam 4 dny...

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin Jo takhle. A to nidační špinění jsi tedy měla už 13.2.?

hany_bany
25. únor 2015

já jsem špinila 19. 9. a 1. 10. když se nedostavila MS, tak jsem testovala - byla tam slabá čárka, ale přece 🙂

sisstin
25. únor 2015

@pankafe nevychazela mi ovu v pulce, ale pri cyklu 26 az 22. DC. Otehotnela jsem takhle i poprve, pravdepodobne mam ovu az tyden pred MS... ale tezko rict, predtim jsem to neresila a ted mam druhej cyklus po vysazeni HAK, s merenim BT prvni...

sisstin
25. únor 2015

@pankafe takze proste nevim, kazdopadne od toho krvaceni do ducha uplynulo 12 dni, kdy byla ovu vi asi jen Buh 😅

pankafe
autor
25. únor 2015

@hany_bany
@sisstin

Ty jo, holky, to mi skoro připadá, jako kdyby to špinění byla ovu, podle těch dní, co píšete, nikoliv už nidace 🙂 Já jsem si právě myslela, že // se na tt ukážou třeba už den dva po nidačním špinění, protože se po zavrtání vajíčka začne uvolňovat HcG.

sisstin
25. únor 2015

@pankafe no ja googlila a prej krvavej hlen muze byt i ovulacni krvaceni, to taky prej existuje 😕 😅

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin Jojo, to jsem už párkrát měla 🙂 Včetně takový bolesti vaječníku, že když to bylo napravo, chvílema jsem uvažovala, jestli mě nechytil slepák :D

sisstin
25. únor 2015

@pankafe no sama jsem zvedava, co z toho vyleze. V patek otestuju znova, tak jestli bude carka silit, ted je fakt mikro duch a to fakt odpovida tomu, ze ovu byla az pozde...

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin Tak držím palce 🙂

sisstin
25. únor 2015

@pankafe diky, se mi moc nechce verit, ze by se zadarilo takhle rychle 😉

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin No, my už to zkoušíme 7 měsíců, takže já jsem už dost skeptická ☹

hany_bany
25. únor 2015

@pankafe Ono to chvilku trvá, než ta hladina HCG dosáhne takových hodnot, aby to zachytil test. Já jsem si teda nijak neměřila ovu, ale tipla bych, že tak 15. nebo 16. 9. byla (cca 12 dní po MS a bolelo mě v podbřišku) no a pár dní na to jsem špinila. Já jsem teda špinívala tak týden před MS normálně, takže jsem si myslela, že ten měsíc to nevyšlo. Jenže to bylo jen jeden den... a pak cca týden po špinění mi začaly totální únavy a motáky a bylo to jasné 🙂 Taky jsem netušila, že to půjde tak snadno, ale zadařilo se hned 1. měsíc 🙂

sisstin
25. únor 2015

@pankafe tak prumerny zdravy par se pry snazi min. pul roku, vsechny moje kamaradky cca rok 😉 takze neklesej na mysli 😉 ja mam syna neplanovane z prerusovani 😅 ted se snazim cilene poprvy, HAK jsem vysadila na konci prosince.

sisstin
25. únor 2015

Ja zatim holky krom tech MS bolesti co znam z prvniho tehu nic zatim... Ale vim to fakt brzo, u syna jsem to zjistila az nekdy v 6tt a tam teda byla unava a nocni zravost 😅

pankafe
autor
25. únor 2015

@hany_bany Aha, tak to jsem teda zvědavá 🙂
@sisstin Já vím, jen jsem si (jako asi úplně každá z nás) myslela, že to půjde hned a snadno. Tak mě to nějak moc netěší, že pořád nic ☹ Ale zatím si nepřipouštím, že by v tom byl zdravotní problém a snažím se být optimistická... i když je to ubíjející, tolik cyklů a zatím nic.

sisstin
25. únor 2015

@pankafe nejlepsi je si naplanovat neco, aby se ti tehu nehodilo byt 😅 ja si ted naobjednala ctvery saty na leto, do kterych se tehu nevejdu ani omylem 😅

hany_bany
25. únor 2015

jj, já jsem asi 5 dní po testu vyrážela na Island, což byla hlavní dovolená roku... A modlila jsem se, ať nepřijdou těhotenské nevolnosti 😀

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin No, asi to zkusím 😀

@hany_bany Týjo, to jsi odvážná, já bych se bála cestovat na začátku těhu takhle daleko 🙂

sisstin
25. únor 2015

Me spis stve, ze jsem nemocna, v prvnim tehu to samy 😖

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin Tak to jsem taky hodněkrát četla, že ta nemoc na začátku těhu napomohla uchycení vajíčka, protože tělo bylo zaměstnané bojem s nemoci a vajíčko se mohlo v klidu zavrtat 🙂

sisstin
25. únor 2015

@pankafe nastesti leky zadny nemam, ale ted jsem byla tri dny v horeckach i nad 39, brala jsem teda paralen, ten se muze...na zacatku mesice jsem mela teploty taky, ale to jsem nak prechodila, ted jsem na PN, ale v po snad pujdu do prace uz... Ale pracuju v prvni tride, takze bacilu hafo 😖

pankafe
autor
25. únor 2015

@sisstin No tak to jo, to není zrovna pohodové prostředí 😀

teenyel
25. únor 2015

@pankafe nidační špinění jsem měla 6DPO, 8DPO duch, ale toho jsem si všimla až dlouho zpětně, jinak 9DPO byl duch, kterého jsem si všimla po limitu, ale přece. Klidně koukni ke mě do alba Isabellka, tam jsou všechny testy postupně 😉

andriys
9. bře 2015

Mam asi podobný problém. MS mám spožděnou 10 dní, doktor říkal, že mám vysokou sliznici a pravděpodobně jsem těhotná. Z krve, ale zatím nic poznat nebylo, ale to je prý možné pokud jde o uplný začátek těhotenství. Testy negativní. Teď asi 4 dny lehce špiním a pobolívá mě břicho, Jak je to tedy s tím nidačním špiněním abych tomu rozumněla ? Můžu být těhoná nebo naopak ? Díky 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru