Ahoj holky,
zajímá mě zkušenost vás, které jste to zažily. Zajímalo by mě u vás, které jste zažily nidační (uhnizďovací) špinění, tak jak dlouho poté se vám na testu ukázaly //? Bez ohledu na to, kolikátý to byl DC nebo DPO.
Moc díky za odpovědi 🙂
já jsem špinila 19. 9. a 1. 10. když se nedostavila MS, tak jsem testovala - byla tam slabá čárka, ale přece 🙂
@pankafe Ono to chvilku trvá, než ta hladina HCG dosáhne takových hodnot, aby to zachytil test. Já jsem si teda nijak neměřila ovu, ale tipla bych, že tak 15. nebo 16. 9. byla (cca 12 dní po MS a bolelo mě v podbřišku) no a pár dní na to jsem špinila. Já jsem teda špinívala tak týden před MS normálně, takže jsem si myslela, že ten měsíc to nevyšlo. Jenže to bylo jen jeden den... a pak cca týden po špinění mi začaly totální únavy a motáky a bylo to jasné 🙂 Taky jsem netušila, že to půjde tak snadno, ale zadařilo se hned 1. měsíc 🙂
Ja zatim holky krom tech MS bolesti co znam z prvniho tehu nic zatim... Ale vim to fakt brzo, u syna jsem to zjistila az nekdy v 6tt a tam teda byla unava a nocni zravost 😅
@hany_bany Aha, tak to jsem teda zvědavá 🙂
@sisstin Já vím, jen jsem si (jako asi úplně každá z nás) myslela, že to půjde hned a snadno. Tak mě to nějak moc netěší, že pořád nic ☹ Ale zatím si nepřipouštím, že by v tom byl zdravotní problém a snažím se být optimistická... i když je to ubíjející, tolik cyklů a zatím nic.
jj, já jsem asi 5 dní po testu vyrážela na Island, což byla hlavní dovolená roku... A modlila jsem se, ať nepřijdou těhotenské nevolnosti 😀
Me spis stve, ze jsem nemocna, v prvnim tehu to samy 😖
@pankafe nastesti leky zadny nemam, ale ted jsem byla tri dny v horeckach i nad 39, brala jsem teda paralen, ten se muze...na zacatku mesice jsem mela teploty taky, ale to jsem nak prechodila, ted jsem na PN, ale v po snad pujdu do prace uz... Ale pracuju v prvni tride, takze bacilu hafo 😖
Mam asi podobný problém. MS mám spožděnou 10 dní, doktor říkal, že mám vysokou sliznici a pravděpodobně jsem těhotná. Z krve, ale zatím nic poznat nebylo, ale to je prý možné pokud jde o uplný začátek těhotenství. Testy negativní. Teď asi 4 dny lehce špiním a pobolívá mě břicho, Jak je to tedy s tím nidačním špiněním abych tomu rozumněla ? Můžu být těhoná nebo naopak ? Díky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@pankafe ja mela nidaci 13. a dneska jsem objevila ducha 😉