Jak dlouho namočit Mamatest?

7. bře 2023

Dodržujete namoceni po rysku těch 15 sec.co je v návodu? Jeden se objevila nejprve testovací bílá ryska a až po pár minutách kontrolní čárka. Druhý se barvil již normálně a je podle mě negativní. Ten první jsem po nějaké době ( ale do uvedených 10 minut) viděla stín stínů. Namáčíte ho kratší dobu?

lilian2111
7. bře 2023

Ano, pokud se přemočí, dělá falešné //.
Namacela jsem vždy cca 5s a stačilo to

autor
7. bře 2023

@lilian2111 schválně jsem četla několikrát návod. Je tam opravdu 15sec. A dokonce po uplynutí 15 sec je ze proužek buď vyjmout nebo nechat ve vzorku.....no zajímavé. Druhý test jsem nechala teda taky 15 s,ale nebyl úplně z té ranní moči. Až z druhé. Ale nepila jsem,takže teoreticky taky ranní....a ten úplně bílý. Nicméně MS 3 dny po termínu nikde. Cykly mám 26. Měla jsem na začátku února atb na zánět ucha a dutin tak třeba je cyklus rozhozený nemocí....nebo se posunula ovulace a otěhotněla jsem až 20 DC cyklu, na což by seděla ta neznatelna čárka. Zkusí zítra ráno znova.

lidija1234
7. bře 2023

Já nikdy navody nečtu 😄namočíme a jak ta "barva"vyjede skoro nahoru tak vytáhnu. Buď je negativní někdo pozitivní nikdy jsem neměla žádné falešné duchy nebo vadné testy, kdyby se mi test nezdál zkusa bych nový stejným způsobem 😄

katherine177
7. bře 2023

@lidija1234 přesně

lilian2111
7. bře 2023

Koukni na diskuze, mamatest, slunicko.. teď dělají falešné //. Řeší se to tu minimálně rok.
Udělej jinou značku, že atb rozhodí cyklus je dost možné, ale není to žádná hrůza, cyklus by se měl po ms zase srovnat

autor
7. bře 2023

@lilian2111 zkoušela jsem odpoledne dr max a absolutně ani náznak. Zkusím ještě ráno. Zatím to beru,že dont panic....ale 3 dny prostě zpoždění a ms nikde no...jediné že bych fakt otěhotněla až ten 20 DC no.....úplně to jako neplánuju. Už máme 3 ks doma 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru