Jak a kdy jste poznaly mimoděložní těhotenství?

28. lis 2023

Prosímvás, jak a kdy jste zjistily mimoděložní těhotenství? 30. 10. Jsem měla ovulaci, jednalo se o pravou stranu. V týdnu 12. - 18. proběhla MS. Nebyla vyloženě slabá, ale byla o dost slabší než obvykle a týden po jsem ještě stále špinila. Už 4 dny mě pobolívá podbřišek a když si břicho prohmatám, na pravé straně mě to docela dost bolí. V levo bez bolesti. Mám doma jen ovulační test a bydlíme na vesnici, tak si říkám, jestli mám panikařit a hnát chlapa do lékárny z práce pro test? Na ovulačním testu byla čárka slabá. Nebyl úplně pozitivní, ale čárka byla dobře patrná. Bylo by to možné? Nechci vypadat jako hysterka a nasazovat brouka do hlavy ještě partnerovi. 😀

klokanka31
28. lis 2023

Já u mimoděložního jen špinila...

lencaa11
29. lis 2023

Udělala bych si klasický test může to bejt i cysta taky klasické těhotenství a máte klid

ada22
29. lis 2023

Ovulační test nemá cenu, čárka se může chystat i na další ovulaci. Koupila bych normálně těhotenský. Jinak psychika je pěkná mrcha, takže vše krásně může rozhodit. Nebereš nějaké vitamíny na podporu otěhotnění. Ty můžou Ms taky pěkně rozhodit. Může jít i o další ovulaci. Jestli se to bolení břicha zhorší, tak bych volala Dr.

andreacantu
29. lis 2023

Pri mimodeloznim jsem mela normalni pozitivni test az kdyz jsem byla 6th tak jsem znova zacala spinit nic markantniho v podstate ruzovy vytok sem tam a bylo toho com dal vic….po vikendu navsteva lekare a potvrzeni mimodelozniho ve vejcovodu, ukonceni, vysledek nedunkcni prava strana. Myslim ze v tvem pripade to nemusi byt nutne mimodelozni nebo cysta, moc bych to bricho nemackala, proste se objednej k lekari kdyz mas bolesti. Minimalne udela test z krve a pokud bude HCG na dany tyden nizke tak to zacne resit.

autor
29. lis 2023

@ada22 neberu. O těhotenství se nesnažíme, ale zároveň se až tak moc nechráníme. TT úplně negativní, ovulace to taky není, tak nevím. Já byla na gyndě zrovna minulý měsíc, tak se mi tam nechce lítat zase znovu a vláčet děti ráno mezi akutní případy. 🤦🏼‍♀️ Bolí to tak nějak asi pořád stejně. Ani víc ani míň, ale bolí pořád. Ach jo. 🙄

klokanka31
29. lis 2023

Tak to nebude mimoděložní...

lencaa11
30. lis 2023

Tak bych prostě k lékaři zašla může to bejt cokoliv

hanaalb
30. lis 2023

To co popisujes jsem mela cystu. S kterou jsem spinila 2 mesice. Na pohotovosti me chteli rezat a brat vejcovod. Poclala jsem za cenu ze to praskbe na sveho gyn, a cysta pomalu odchazela sama. Sice to bylo otravne to spineni, ale radsi spinit nez bez vejcovodu. I bolelo to teda. Kdyz jsem sedela mela jsem pocit ze se nemuzu vykajdir.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru